Forumet

Hur vet man att någon är intresserad av en?

4275 90
Hur vet man att någon är intresserad av en?

För er tjejer som är osäkra:

Tecken som påvisar att en man är intresserad av en kvinna:

1) Ögonkontakt.
En intresserad man kan inte sluta vara/eller vilja vara intresserad av vad du säger och tittar därför uppmärksamt med mycket ögonkontakt. På en undermedveten nivå, om intresset är sexuellt, så kan inte inte förhindra att blicka neråt kroppen på “nyckelpunkterna”. Det är en nästan 90 % undermedveten drift när man känner sig sexuellt attraherad av någon och är inte alltid en indikation på en ytlig man, i synnherhet när denne gör det tillsammans med de andra tecknen på attraktion istället för att enbart göra detta.

2) Spegling.
Detta sker när en person som är på samma våglängd och verkligen är intresserad av vad du sager subtilt imiterar din kroppshållning och gester, som när du sitter framåtlutad eller lutar bakåt på stolen, hur du lägger benen, kanske trummar med fingrarna och att han dricker samtidigt som du gör det.

3) Kyss.
En kyss från någon som är intresserad av dig kommer att kännas som att de avnjuter varenda sekund och känsla.

4) Beröring.
En intresserad man blir intresserad av och går upp i både de små sakerna och de mer uppenbara, ofta utan att inse det, Som ett litet märke på din hals, att stryka mjukt med ett finger, leka med lite av ditt hår och njuta av att se på dig när du inte vet om det (sömn, när du går iväg, skrattar/ler). Om du också är intresserad så kommer du tycka att det här är mycket gulligt och kärleksfullt, om inte så kommer det verka obehagligt och närgånget.

5) Språk.
Den intresserade mannen kommer att växla mellan att vilja sälja sig själv till dig genom att förstora sig, ofta genom karriären, framgångarna, världslig kunskap mm samtidigt som det sker i balans med att vilja veta allt om dig.

6) Hjärta.
Du kommer att veta och känna instinktivt när en man verkligen är intresserad av dig och om du känner likadant tillbaka. Det är trots allt naturens finaste redskap som används, det som får världen att fortsätta snurra och vår ras att leva vidare.

Text hämtad från: http://sv.shvoong.com/social-sciences/1752874-hur-du-vet-om-en/

För er killar som är osäkra:
Här är sätten som kvinnor visar att de tycker om dig på:
När hon vill prata med dig:

Hennes fötter är riktade mot dig när hon står upp.
Hon antingen ler eller titta bort generat när ni får ögonkontakt.
Hon dinglar med benet mot dig när hon sitter med benen i kors.
Hon rättar till hållningen
Hon vänder höften/benen mot dig när hon sitter ner
Hon gnider sig mot dig i onödan när hon går förbi
Hon tittar på dig två gånger innan hon går förbi
Hon rör sig i håret när hon lägger märke till dig

Om du får någon av dessa gester bör du absolut inleda en konversation med henne. Nästa mål är att få henne att vilja fortsätta konversationen med dig.

Det kan ske direkt eller efter en liten stund.

Om du har hoppat in direkt utan någon av de ovannämda signalerna kan du hålla utsikt efter några av följande för att se om hon är intresserad:
Hon frågar vad du heter
Hon ställer andra frågor
Hon svarar med förlängda svar på dina frågor

Det är tecken på att hon tycker om dig så pass att hon vill prata med dig, men hur vet man om hon vill bli fysisk med en?


Om hon är sexuellt attraherad av dig?
hon tar sig på nacken när hon pratar med dig
hon sneglar på din mun
hon lutar huvudet åt sidan när hon pratar med dig
hennes pupiller vidgas
hon skrattar åt dina skämt även de tråkiga
hon lyssnar gladeligen på dig även om du pratar nonsens
hon håller ögonkontakt med dig och tittar inte runt i rummet eller på sinna vänner
hon misstycker inte om du tar på henne
hon är villig att lämna sina vänner och stanna med dig
hon skrattar och slår dig på axeln när du retas med henne
hon tittar på dig med drömmande blick
hon frågar om du är singel
hon använder sig av ditt namn i konversationen
hon lutar sig in mot dig

Att kunna läsa av signalerna för om en kvinna är intreserad kan vara till stor nytta, inte bara för om du ska ta initiativet eller inte, utan även för att inte missa avgörande möjligheter. Dina chanser ökar avsevärt genom att kunna läsa av dina kvinnor.

Text hämtad från: http://www.bodynytt.se/Avgoromtjejenarintresserad.htm

Hur du tolkar sms: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.10524876
fattar inte en sak: känner flicka som är två-tre år äldre än mig, hon verkar vettig, klok och timid. men hon läser veckorevyn regelbundet??? men det märks ej att hon skulle vara dum i huvudet. läser hon den med genuint intresse, eller bara för underhållningen. fattar inte.
Har ni legat med varandra än? Jo, det är visst en relevant fråga! Smeknamn innan ligg signalerar "Jag vill ligga, men inte mer". Smeknamn efter ligg betyder "Jag vill öigga, på regelbunden basis". En kille som ger dig smeknamn innan har alldeles för bra självförtroende. Ju mer vi gillar er, desto mer nervösa blir vi.
[bigsmile]
cineasten:

jag hoppas verkligen att de flesta killar inte är som i guiden, utan istället som du[smile] det vore lite hemskt annars.


Jag kan inte svara för andra killar och jag skiljer mig ganska mycket från den vanlige killen. Har tyvärr upplevt många av släktet som betett sig åt helvete. Men, ja, som sagt var nog det där lite väl illa. Var ju lite gjort för att framställa mannen som beräknande och i dålig dager.
Nachac:

Jag kan inte svara för andra killar och jag skiljer mig ganska mycket från den vanlige killen.


okej. hur då till exempel?[smile]

Nachac:

Men, ja, som sagt var nog det där lite väl illa. Var ju lite gjort för att framställa mannen som beräknande och i dålig dager.


ja, jag tyckte också det. och tur är väl det[y]
cineasten:

okej. hur då till exempel?[smile]


Exempelvis tittade vi på en dokumentär på svenskan på manligt och kvinnligt tankesätt. Givetvis generaliserande, men förmodligen ligger det något i det. Jag kände mig hursomhelst väldigt träffad, av beskrivningen av kvinnan.

I övrigt avskydde jag fotboll redan som liten och umgicks mycket med tjejer, och gör än idag. Jag är förhållandevis ohändig, men empatisk och så vidare. Det är förstås mer, men att beskriva hela min personlighet skulle ta ett tag.
Nachac:

Exempelvis tittade vi på en dokumentär på svenskan på manligt och kvinnligt tankesätt. Givetvis generaliserande, men förmodligen ligger det något i det. Jag kände mig hursomhelst väldigt träffad, av beskrivningen av kvinnan.


okej. tycker du att det är bra eller dåligt?

Nachac:

I övrigt avskydde jag fotboll redan som liten och umgicks mycket med tjejer, och gör än idag. Jag är förhållandevis ohändig, men empatisk och så vidare.


att vara empatisk är ju bra mycket bättre än att vara händig[smile]

Nachac:

Det är förstås mer, men att beskriva hela min personlighet skulle ta ett tag.


jag ser fram emot att få reda på mer om din personlighet[smile]
cineasten:

okej. tycker du att det är bra eller dåligt?


Neutralt. Jag är som jag är och jag älskar mig själv, så jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt. Man definieras inte av sitt kön eller sin sexualitet.

cineasten:

att vara empatisk är ju bra mycket bättre än att vara händig[smile]


Det beror ju på hur man ser det. Båda behövs ju, men jag är definitivt mer en människopeson än en sak/hantverksperson. Helt löjligt empatisk, på gott och ont.

cineasten:

jag ser fram emot att få reda på mer om din personlighet[smile]


Du kan ju kanske pma så kanske du får msn.
Caisa_15:

jo, men ingen lätt grej att undvika helt o hållet alltid. tycker nog de flesta egentligen, men kan ju vara känsligt attvara brutalt ärlig ibland oxå... ? om man inte är intresserad menar jag.


Så det är bättre att gå som katten runt het gröt? Och dra ut på lidandet? Chansen att man är totalt ointresserad är i ett sådant läge då den ene faktiskt får fram ganska osannolikt och finns inte intresse då finns det inte sedan heller.
Jag är som sådan att när jag ser personen jag är intresserad av så blir jag nervös och söker inte ögonkontakt. Visst jag tittar gärna på killen men så fort det ser ut som att han ska kolla åt mitt håll viker jag med blicken för jag är så rädd för ögonkontakt med en kille jag är attraherad av. Kompisar har jag inga problem att ha ögonkontakt, då jag inte överhuvudtaget känner någon sexuell attraktion till dem.
Jag söker någon slags diskret kontakt med killen, men direkt ögonkontakt är läskigt. Råkar jag då möta killens blick, ler jag generat och tittar bort.
Plyvert:

Det signalerar också att han tror att du är lite dum i huvudet. Förlåt, men killar tror alltid att de är smartare än du. Och eftersom 95% av killars humor utgörs av ironi tar han för givet att du inte fattar det.


Snälla kan du förklara det här igen med andra ord, för en tjej som är dum i huvudet? [blush] jag behöver verkligen veta, nämligen. [rolleyes]
Plyvert:

Du få smile, du dum i huvudet. Enligt den där hemsidan.


jaha, nu fattar jag..[crazy] de måste förklara sin ironi med smileys. Men vem fan måste inte det? Vem tar risken att bli missförstådd egentligen? Både tjejer och killar missförstår ju!! JÄTTEnormalt att man fattar humor på sms liksom (ironi)..
Pendulum:

Jag söker någon slags diskret kontakt med killen, men direkt ögonkontakt är läskigt. Råkar jag då möta killens blick, ler jag generat och tittar bort.


Jag gör likadant, high five! [bigsmile]

Jag skulle nog för övrigt aldrig våga ta kontakt med någon jag känner mig attraherad av. Visserligen har jag lite smått social fobi, så jag ogillar att komma i kontakt med människor över huvud taget.
Run Riot:

Förresten är det ganska obehagligt när folk nämner mitt namn hela tiden när de pratar med mig. Min gamla kurator gjorde det, jag blev helt psykad utav det.


hehe om det är nån man precis mött på krogen/fest kan det vara nödvändigt för killen att nämna namnet för att komma ihåg det... tjejen blir ju lite [tired] när man inte ens kmr ihåg namnet...vilket är classic (;

jag känner mig lite som en exemplarisk kille då jag känner igen mig på hela texten

well written even though you didnt wrote it (:
Jag har på något vis lyckats missa den här tråden helt, men hur som helst måste personen som skrivit den första listan (guiden till hur man som tjej vet att en kille är intresserad utav en) helt varit ute och cyklat. Jag menar:
Underlig:

En intresserad man kan inte sluta vara/eller vilja vara intresserad av vad du säger


Loo-hoool.