Forumet

Hur stor snopp har ni?

4795 1128
Först och främst vill jag påpeka att detta är den "officiella" kukmätningstekniken, som "sexrådgivare" har berättat... =)

1. Jobba upp ett stånd (dumt att mäta utan) ;)
2. Lägg en linjal på ovansidan av kuken.
3. Tryck ner linjalen mot bäckenbenet (tror jag väl att det heter) så långt det går.
4. Läs av på linjalens skala (sumt att läsa av på termometern t.ex.) ;)

Detta betyder bland annat att de med lite fett på magen (jag t.ex.) har en kukrot som "göms". Därav ser kuken kanske inte ut att vara 20cm, trots att den är det.

För övrigt så ljuger jag inte om mina 20cm i längd och 15cm i omkrets (det vet jag inte var jag mäter, men vid roten hade jag 15cm, i mitten 14cm, och ollonet 15cm). Varför skulle jag göra det?
Fråga IEPSO (International European Penis Standard Organisation)... Nä, va fan, finns väl la ingen
standard. Ta ett jävla måttband och sätt det vid
kukroten och runka upp kuken som fan och mät...
Eller ta ett kalkerpapper och sätt det vid roten
och dra ett sträck vid toppen på ollonet och mät
med linjal, om du inte har måttband. För jag antar
att din kuk inte är rakt som ett spik...
Va fan, trycka ner en linjal mot bäckenet? Hallå där, du får mäta från roten och inte nåt jävla bäckenben. Annars hade man ju kunnat trycka in linjalen en bra bit mer och fått fuskmått... Knullar du en brud med kuken från ollonet till roten eller från ollonet till bäckenet? heh...
håller me eldorado. Va är de för ide om att ljuga om er kukstorlek?? De är ju samma sak när man är inne på en chatt o alla har kukar som är 25 cm, väx upp istället. Och ens längd eller kroppsbyggnad har för övrigt INGET med kukens storlek att göra. De är är högst sannorlikt att Iprem mannen har större kuk än Atlas, sådeså!