Aviseringar
Rensa alla

Är du en adekvat listifyllare?


Nachac: "Brukar" som i använder, inte som i vana.

aaaha

Tycker vi sätter kryss för det här och går vidare nu  Oskyldig


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Fantastiskt: Tycker vi sätter kryss för det här och går vidare nu

Tumme upp


   
SvaraCitera
Kudhos

1.Mycket glad[]Mycket glad Du placerar ditt kryss innanför rutans för ändamålet avsedda ramar och inte utanför.
2.[Mycket gladMycket glad] Du brukar faktiskt kryss i dina svar och tillgriper inte exempelvis smileys, andra tecken eller fetmarkering för att meddela din position. (Undantag kan göras i särskilt fall, se punkt 5.)
3.[Mycket gladMycket glad] Du citerar inte listan, ty du är inte en uppmärksamhetshora.
4.[Mycket gladMycket glad] Du fetmarkerar eller kursiverar inte dina svar eftersom du respekterar listskaparens förmåga att skilja på vad som perceptuellt fångar ens uppmärksamhet och vad som substantiellt gör det (se även motivering för punkt 3.)
5.[Mycket gladMycket glad] Ifall du avviker från given liststruktur och använder dig av ett annat tecken än kryss, exempelvis ett frågetecken (i vissa fall undantaget från punkt 2.) bifogar du en kort förklaring om varför, såvida inte tecknet i sig självt är självförklarande.
6.[Mycket gladMycket glad] Oavsett grad av instämmande fyller du bara i ett kryss eftersom du inser den allmänna orimligheten i att mäta halt av engagemang i kvantitet av kryss, och den synnerliga i dylik av andra tecken (se punkt 2.) samt inte är en brunnäst lismare.
7.[Mycket gladMycket glad] Du fyller inte i egna punkter.
8.[Mycket gladMycket glad] Du tolkar inte punkter medvetet överliberalt i syfte att uppnå orättfärdigt parti.
9.[Mycket gladMycket glad] Du äger sådan hög grad av självkännedom att du inte, utifrån ignorans, förmedlar en icke representativ bild av dig själv.
10.[Mycket gladMycket glad] Du är sanningsenlig.
11.[Mycket gladMycket glad] Du fyller i denna lista efter ovanstående punkter.
12.[Mycket gladMycket glad] Punkt 10.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

1.[x] Du placerar ditt kryss innanför rutans för ändamålet avsedda ramar och inte utanför.
2.[x] Du brukar faktiskt kryss i dina svar och tillgriper inte exempelvis smileys, andra tecken eller fetmarkering för att meddela din position. (Undantag kan göras i särskilt fall, se punkt 5.)
3.[x] Du citerar inte listan, ty du är inte en uppmärksamhetshora.
4.[x] Du fetmarkerar eller kursiverar inte dina svar eftersom du respekterar listskaparens förmåga att skilja på vad som perceptuellt fångar ens uppmärksamhet och vad som substantiellt gör det (se även motivering för punkt 3.)
5.[x] Ifall du avviker från given liststruktur och använder dig av ett annat tecken än kryss, exempelvis ett frågetecken (i vissa fall undantaget från punkt 2.) bifogar du en kort förklaring om varför, såvida inte tecknet i sig självt är självförklarande.
6.[x] Oavsett grad av instämmande fyller du bara i ett kryss eftersom du inser den allmänna orimligheten i att mäta halt av engagemang i kvantitet av kryss, och den synnerliga i dylik av andra tecken (se punkt 2.) samt inte är en brunnäst lismare.
7.[x] Du fyller inte i egna punkter.
8.[x] Du tolkar inte punkter medvetet överliberalt i syfte att uppnå orättfärdigt parti.
9.[i hope] Du äger sådan hög grad av självkännedom att du inte, utifrån ignorans, förmedlar en icke representativ bild av dig själv.
10.[x] Du är sanningsenlig.
11.[x] Du fyller i denna lista efter ovanstående punkter.
12.[x] Punkt 10.

Nachac" style="text-decoration: none;">Citera


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nachac:
1.x[] Du placerar ditt kryss innanför rutans för ändamålet avsedda ramar och inte utanför.
2.[x Glad] Du brukar faktiskt kryss i dina svar och tillgriper inte exempelvis smileys, andra tecken eller fetmarkering för att meddela din position. (Undantag kan göras i särskilt fall, se punkt 5.)
3.[x] Du citerar inte listan, ty du är inte en uppmärksamhetshora.
4.[x] Du fetmarkerar eller kursiverar inte dina svar eftersom du respekterar listskaparens förmåga att skilja på vad som perceptuellt fångar ens uppmärksamhet och vad som substantiellt gör det (se även motivering för punkt 3.)
5.[z] Ifall du avviker från given liststruktur och använder dig av ett annat tecken än kryss, exempelvis ett frågetecken (i vissa fall undantaget från punkt 2.) bifogar du en kort förklaring om varför, såvida inte tecknet i sig självt är självförklarande.
6.[XXX!] Oavsett grad av instämmande fyller du bara i ett kryss eftersom du inser den allmänna orimligheten i att mäta halt av engagemang i kvantitet av kryss, och den synnerliga i dylik av andra tecken (se punkt 2.) samt inte är en brunnäst lismare.
7.[] Du fyller inte i egna punkter.
8.[] Du tolkar inte punkter medvetet överliberalt i syfte att uppnå orättfärdigt parti.
9.[X] Du äger sådan hög grad av självkännedom att du inte, utifrån ignorans, förmedlar en icke representativ bild av dig själv.
10.[X] Du är sanningsenlig.
11.[X] Du fyller i denna lista efter ovanstående punkter.
12.[NEJ] Punkt 10.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

HEEHEHEH


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ah, humor.


   
SvaraCitera

1.[X] Du placerar ditt kryss innanför rutans för ändamålet avsedda ramar och inte utanför.
2.[/] Du brukar faktiskt kryss i dina svar och tillgriper inte exempelvis smileys, andra tecken eller fetmarkering för att meddela din position. (Undantag kan göras i särskilt fall, se punkt 5.)
3.[X] Du citerar inte listan, ty du är inte en uppmärksamhetshora.
4.[X] Du fetmarkerar eller kursiverar inte dina svar eftersom du respekterar listskaparens förmåga att skilja på vad som perceptuellt fångar ens uppmärksamhet och vad som substantiellt gör det (se även motivering för punkt 3.)
5.[/] Ifall du avviker från given liststruktur och använder dig av ett annat tecken än kryss, exempelvis ett frågetecken (i vissa fall undantaget från punkt 2.) bifogar du en kort förklaring om varför, såvida inte tecknet i sig självt är självförklarande.
6.[X] Oavsett grad av instämmande fyller du bara i ett kryss eftersom du inser den allmänna orimligheten i att mäta halt av engagemang i kvantitet av kryss, och den synnerliga i dylik av andra tecken (se punkt 2.) samt inte är en brunnäst lismare.
7.[X] Du fyller inte i egna punkter.
8.[X] Du tolkar inte punkter medvetet överliberalt i syfte att uppnå orättfärdigt parti.
9.[/] Du äger sådan hög grad av självkännedom att du inte, utifrån ignorans, förmedlar en icke representativ bild av dig själv.
10.[Ja, utifrån mitt eget perspektiv] Du är sanningsenlig.
11.[X] Du fyller i denna lista efter ovanstående punkter.
12.[X] Punkt 10.


   
SvaraCitera