Aviseringar
Rensa alla

Är jag inte längre kär i flickvännen?


Ämnesstartare

Jag är en kille på 18 år som har varit tillsammans med en tjej i ca ett halvår nu. Vi har haft ett helt underbart förhållande och vi båda känner varandras vänner vilket har gjort att vi har haft enkelt att umgås med varandras vänner på fester osv.

Nu på senaste har jag känt att jag har börjat tappa mina känslor för henne.. jag ville inte vara med henne och när vi pussades och kramades så kände jag ingenting. Jag tog upp detta med henne och hon blev jätte sårad och när jag såg henne gråta så kom känslorna tillbaka för en kort sekund och jag bröt ihop själv men sedan var dom borta lika snabbt..

Dagen efter jag berättade så kom hon med idéen att vi ska ha ett uppehåll på 1 vecka och se hur det känns. Vi satt länge och diskuterade detta och kom fram till att vi ska ha ett uppehåll men vi ska inte vara med någon annan eller göra något ovanligt, bara bryta kontakten i 1 vecka.

Nu är det så att jag kan inte sluta gråta.. kollat på alla våra bilder och filmer och tårarna slutar inte rinna.. och bara tanken på att hon ska vara med någon annan gör mig jätte ledsen..(detta är våran första uppehållsdag). Är det så att känslorna finns där iallafall eller är dom borta för alltid?


   
Citera

Jag tror att känslorna finns där men man kankse får andra känslor med tiden och gillar vrann med andra känslor när man varit tsm en längre tid [y]


   
SvaraCitera

Oscar94:

Är det så att känslorna finns där iallafall eller är dom borta för alltid?

lite svårt för oss att säga. Men man kan inte känna något konstant hela tiden, så ge inte upp ännu bara för du känner dig lite vilsen. Ta en paus och sen träffas och se då hur det känns. Om det inte funkar så funkar det inte, men ge inte upp än!


   
SvaraCitera

det kallas att bli vuxen, och är anledningen till att alkohol är lagligt[cute]


   
SvaraCitera

haha oj läste inte tråden alls, trodde du menade känslor i allmänhet, ignorera min post[blush]


   
SvaraCitera

man kan inte va förälskad jämt, det är normalt.


   
SvaraCitera

Nintendos BFF:

haha oj läste inte tråden alls, trodde du menade känslor i allmänhet, ignorera min post

[crazy]


   
SvaraCitera
Paseo

framtidskon:

man kan inte va förälskad jämt, det är normalt.

ja precis

känslorna är inte lika starka som i början ett helt förhållande

det kan pirra till någon enstaka gång efter att ha vart gift i 40 år, men inte hela tiden som det gör i början


   
SvaraCitera

Hahah gugges svar i tråden. Ska jämt tänka så angående allt.


   
SvaraCitera

Alltså, ett halvår är ju inte ens länge så pirret borde ju inte vara borta pga: "åh vi har varit ihop så länge lalala"? Eller? [blush] Det är ju fortfarande i "början av förhållandet"-fasen då? [blush]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

sen så är jag inte säker men jag kanske vet varför iallafall en liten del varför de blev såhär.. min flickvän har testat på väldigt mycket i livet (då menar jag med killar osv.) medans jag har inte gjort något alls i princip. Jag känner att jag vill vara med min flickvän för alltid på ett sätt men på ett annat sätt så vill jag bara ut i världen o testa på allt o lixom "leka av mig"..

Vi testade att ha uppehåll från sex under förra veckan (har ff inte haft det) pga en annan orsak men den hör inte hit, och jag har bara kännt en större och större lust att komma ut i världen efter det.. detta med att jag började tappa känslor kom nog efter att vi slutade också och jag började tänka i andra banor..


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

alltså jag vill så j*vla gärna vara med min flickvän på ett sätt! hon är så himla underbar och tror jag aldrig kommer hitta någon som henne.. känns som att jag aldrig kommer kunna bli kär i någon igen.. känns som att "kärleks glaset" har sipprat ut och tömts helt..


   
SvaraCitera

Nintendos BFF:

haha oj läste inte tråden alls, trodde du menade känslor i allmänhet, ignorera min post[blush]

[love]


   
SvaraCitera

Oscar94:

Jag känner att jag vill vara med min flickvän för alltid på ett sätt men på ett annat sätt så vill jag bara ut i världen o testa på allt o lixom "leka av mig"..

det är helt förståeligt
prata med henne om det
hon kanske finns kvar där sen ändå


   
SvaraCitera
M00N
 M00N

Oscar94:

Är det så att känslorna finns där iallafall eller är dom borta för alltid?

Det kanske bara har blivit vardag för er?


   
SvaraCitera