Aviseringar
Rensa alla

Är så glad!


Ämnesstartare

Har ÄNTLIGEN fått träffa en psykolog som jag trivs med, hoppas på att göra massa framgångar med socialfobin och FRAMFÖRALLT sömnen.[party]

Har lite problem med att prata själv dock, måste som vanligt tänka igenom allt sisådär en miljon gånger innan det kommer ut genom munnen och vågar inte säga så mycket för att jag ej vill framstå som helt jävla galen. [blush]

Men hur som helst, skulle vilja få gå en utredning på neuropsyk, är det någon som vet ungefär hur man skall gå till väga? År det lättast att bara prata med min psykolog och be henne remittera mig? Får väl såklart framföra varför jag tror att det behövs o.s.v.

Är det förövrigt någon som vet hur det går till på en utredning när de ej kan ha kontakt med ens föräldrar? De brukar ju vilja veta hur man var som barn och jag är inte så jättesugen på det nämligen, har ej bra kontakt med mina päron.


   
Citera

feels good man


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ah prata med henne om det och fixar läkare tror jag. de vill helst höra av ens föräldrar lite ah. de ville genast utreda mig när jag hade min värsta panikångesttid, helt i onödan kan jag tycka.


   
SvaraCitera