Aviseringar
Rensa alla

Är SD det mest kvinnovänliga och humana politiska alternativet?


Ämnesstartare

mynona:  vänliga tom mot invandrare om de är rätt sorts invandrare som inte är riktiga utlänningar...

Sant. Dvs om de respekterar Sverige, svensk kultur, lagar osv. 


   
SvaraCitera
mynona

Hur kan de logiskt sett vara judeo-kristenvänliga, Yrafeber... 

Men bättre det än att de befläckar den gamla hedendomen igen


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Naturligtvis är SD det mest kvinnovänliga partiet. SD är det enda partiet som vågar kritisera islam och dess omfattande påverkan på Sverige. Medan de andra partierna bjuder in kvinnofientliga och antidemokratiska islamister i partierna för att vara så mångkulturella och toleranta som möjligt, är SD stenhårda i sin kritik. 

SD är dessutom det enda partiet som kan stoppa de ökande våldtäkterna i Sverige. SD är det parti som vill satsa mest på trygghetsskapande åtgärder på gator och torg. Som fler poliser, övervakningskameror och så vidare, vilket naturligtvis framförallt gynnar kvinnor. SD är dessutom det parti som vill höja straffen för våldsbrott mest. I SDs Sverige ska kvinnor som blivit våldtagna slippa att riskerar att stöta på förövarna bara några år efter brottet.

Så, absolut. Ser man en human betydelse i kvinnors rätt att känna sig trygga, slippa bära burka och dessutom undgå att bli våldtagna. Då är SD naturligtvis det mest kvinnovänliga partiet. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Förmodligen inte. De gullar inte lika hårt med kvinnor, bögrörelsen och andra minoriteter som övriga partier. Men det gör en per definition inte kvinnofientliga som många ointelligenta parti-motståndare vill få det till. 


   
SvaraCitera