Aviseringar
Rensa alla

Alltså äter


Ämnesstartare

MATORGASM

äter baguette med fetaost och hackad tomat på och baguette skivor med blue castello på O M F G, helt genomkrämig och perfekt

någon som kan tipsa om några mögliga ostar? har börjat älska


   
Citera

Brie


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Hakuna matata:

Brie

tröttnat lite på ska vara den starka möggelsmaken [crazy]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

blä. [sad]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Åh, det var alldeles för länge vi (jag, sincan och två till) hade vår ost-och-vin-samkväm-oss-män-emellan som förfest. [sad][sad]

Image


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Men tyvärr, är för dålig på att komma ihåg de bra namnet. Tycker dessutom all ost är uber


   
SvaraCitera

Mögel är äckligt.
Ost är äckligt.
Mögel+Ost= Jätteäckligt

[sad]


   
SvaraCitera

men du! Testa pepparkakor med grönmögelost på! DET är matorgasm!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Lounge fact:

tröttnat lite på ska vara den starka möggelsmaken

ööäääååhhhöö så äckligt det låter


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

metafor:

men du! Testa pepparkakor med grönmögelost på! DET är matorgasm!

will dooo

Sinnessjukdom:

Mögel är äckligt.
Ost är äckligt.
Mögel+Ost= Jätteäckligt

nej du går miste om naturens gåva, gillade det inte heller som ung men nu är jag helt galen

Budolicious:

Men tyvärr, är för dålig på att komma ihåg de bra namnet. Tycker dessutom all ost är uber

ja utan ost vore livet rätt tråkigt

Budolicious:

Åh, det var alldeles för länge vi (jag, sincan och två till) hade vår ost-och-vin-samkväm-oss-män-emellan som förfest. [sad][sad]

mysigt

ironiskt att jag äter på likadan tallrik nu


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Wanking BC:

ööäääååhhhöö så äckligt det låter

aahahaa vet


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Lounge fact:

ironiskt att jag äter på likadan tallrik nu

ödet raring, ödet


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Roquefort


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Budolicious:

ödet raring, ödet

haha, fast min är fyrkantig, ödet med en twist


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Viljans Triumf:

Roquefort

Ska kolla efter den, varför är den speciell?


   
SvaraCitera