Aviseringar
Rensa alla

anfall är bästa försvar


Ämnesstartare

dazed_and_confused:

Nationen existerade inte längre och det Tyska området var typ som det moderna Tjeckien.

ehm? frankrike ockuperades och ändå pratar man om ockuperade frankrike. en stor del av tjeckoslovakien införlivades INTE i tyskland. o dessutom kan du om du säger så inte ens kalla slovakien för slovakien iom att dess områden blev invarderade av polen & ungern.

de tyska områderna var inte alls som moderna tyskland. tvärtom. iom tysklands enorma upprustning så hade landet stor brist av flera förnödenheter som tjeckoslovakien hade mkt av. kort o gott var sudeten högst välmående o tyskland ansträngt av enorma upprustning. iom nationlsocialismens principer om att slaver osv ska jobba för tyskland så tog man o mer eller mindre tog allt som var värt nått i området. detta via att skapa en konstgjord växelkurs mellan korunan och riksmarken. ingen införlivning av slaverna in i tyska riket skedde dock. man håller dom på avstånd.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Karl Bertil Jonsson:

är verkligen anfall bästa försvar?

Ett lyckat anfall är alltid bästa försvaret ja. Men finns andra typer av försvar som är effektiva de med. Sedan måste du tänka ur vilken kontext, du kan inte applicera det helt generellt och förvänta dig att de alltid ska stämma.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

dazed_and_confused:

England och Frankrike förklarade krig mot honom han skulle ju bara införliva de polska undermänniskorna i herrefolkets rike.

Nej, tyskarna skulle återta tidigare tysk mark. [tired]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera