Aviseringar
Rensa alla

anime blogg


Ämnesstartare

Jag har nyligen skaffat en anime blogg, Och jag undrar om ni känner till någon annan svensk anime blogg, För jag har inte riktigt hört talas om någon och jag skulle vara lite nyfiken på att se några andra bloggar som just handlar om anime,manga och japan : )


   
Citera

yuukochan:

För jag har inte riktigt hört talas om någon och jag skulle vara lite nyfiken på att se några andra bloggar som just handlar om anime,manga och japan : )

Google


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

EVIL_GENIUS_IS_BACK:

Google

Jag har redan kollat och jag hittade bara två. Men jag tror att det kan finnas ett par andra också bara det att dom inte är så "kända". Så dom är lite svåra att hitta.


   
SvaraCitera

Egentligen samma sida, men för enkelhetens skull kör vi en länk för varje kategori; blogg om Japan och japanska företeelser och mina skriverier om det japanska språket. Båda två går mer eller mindre på sparlåga för tillfället, även om jag tänkt ta tag i skriverierna Real Soon Now(tm). Den förstnämnda är nästan uteslutande skriven när jag bortbytingspluggade i Osaka, så om inte annat lär jag få nånting nytt att skriva om ifall jag lyckas landa ett exjobb i Japan.


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera