Aviseringar
Rensa alla

Assyriskaidioten


Ämnesstartare

[bigsmile]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Kolla, nu har han uppdaterat sin profil:

Ungdomar.se är en hemsida för nationalsocialister, deras enda mål med hemsidan är att påverka svenskhet och motverka all positiv kultur i sverige.

Målriktningen med ungdomar.se är att till skillnad från andra communities som t ex Playahead eller Lunarstorm att främja den svenska kulturen och få invandrare att snabbare integrera i det svenska samhället.

Ett par stolpskott har redan dragit sig till den stora massan på ungdomar.se och valt att integrera sig och acceptera den svenska kulturen och har redan påbörjat att anamma den, men än så kämpar vi andra invandrare tappert att få de övriga invandrare att förstå vilka misstag de begår när de tar sig an och lyssnar på vad Jimmie Åkessons stora arme av nationalsocialistiska småsoldater gör med deras hobbyhemsidor när de väljer att driva vardagsrasism genom internet.

NER MED ÜNGDOMAR.se - Die nationalsozialistische Website!

http://www.hamsterpaj.net/traffa/profile.php?user_id=914288

Sicken elak människa han är, det är bäst att vi tar fast honom trycker honom mot en vägg och skjuter han mitt mellan ögonen så vi slipper se honom trolla en gång för alla.

Vi måste kämpa och utföra vårat mål, det går inte att ha det så här med sådana individer, i Sverige skall man vara seriös.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Cinimina:

Kolla

HAHAHAAH <3


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

BLEV GLAD [love][love]

stillalive.JPG


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera