Forumet - Att bre bregott!

Att bre bregott!

613 0 29

Spana också in:

envitkossa:

Låter inge roligt


det är ett helvete [cry]



framtidstron är död:

aldrig ska låta det stå framme


Jag tog ut det ur kylskåpet - bredde en redan förberedd skiva bröd - förbannade mig över hur svårt det skulle vara - ställde in smöret igen.
Vad gör jag för fel?! [sad]



Lounge fact:

lätta


Det är ju äckligt! Ska det va så ska det va!
alohomora:

Jag tog ut det ur kylskåpet - bredde en redan förberedd skiva bröd - förbannade mig över hur svårt det skulle vara - ställde in smöret igen.


Vad det ett nyöppnat paket som inte spenderat någon tid ute i rumstemperatur ännu?
Annars: Du har låtit det smälta.
Mitt bregott håller sig alltid fint och lättbrett!
framtidstron är död:

Vad det ett nyöppnat paket som inte spenderat någon tid ute i rumstemperatur ännu?


Svar: nej :/ Det kanske är det som är lösningen då!


envitkossa:

det blåa


Vilket är det blåa? Ekologiskt? Mindre fett? Extrasaltat? Det finns så många alternativ, det är så överväldigande!


stereo total:

Det har alltid varit svårt att bre. Men då är så gott att det är värt det


Menar det.
alohomora:

Det kanske är det som är lösningen då!


Jaa! Om man aldrig låter det smälta eller mjukna det minsta så blir det inte så. Och om du tänker efter så brukar inte nyöppnade bregottpaket vara särskilt svårsmörade, de blir det när de stått framme - kylts - stått framme - kylts för många gånger i rad.