Forumet - Att göra varm choklad

Att göra varm choklad

99 0 12
Det här är otroligt viktigt och ni måste läsa noga [no-no]

När ni gör choklad, alltså inte nå jävla fusk äckligt oboy utan riktig egen choklad. Om du använder samma sked till båda kakao å socker, TA SOCKRET FÖRST! Annars blir sockret brunt [no-no] Socker fastnar inte på skeden så det kommer inge socker i kakon [no-no]

FUCK YOU! [no-no]

Spana också in:

Imoon:

Vi säger så va[rolleyes]


jao[blush]

mmusic:

yea :D
nån som hatar oboy och gillar riktig choklad :D


[y][love]

standby:

...eller så tar man socker i mjölken och stoppar ner en bit chilichoklad! :D


jo men chokladkakor blir gamla [no-no] då måste man köpa nya varje vecka medans kakao håller i evigheter [love]

jojOzZz:

Finns det några ungefärliga proportioner ang socker, kakao, mjölk när det gäller choklad? fuskar med oboy..


Ja dubbelt så mycket socker som kakao...

En kopp är ungefär 2teskedas socker och 1 tesked kakao lagom till...

Men sen är det ju så att ju mer ingredienser ju mer smak och tvärt om