Aviseringar
Rensa alla

Att göra varm choklad


Ämnesstartare

Det här är otroligt viktigt och ni måste läsa noga [no-no]

När ni gör choklad, alltså inte nå jävla fusk äckligt oboy utan riktig egen choklad. Om du använder samma sked till båda kakao å socker, TA SOCKRET FÖRST! Annars blir sockret brunt [no-no] Socker fastnar inte på skeden så det kommer inge socker i kakon [no-no]

FUCK YOU! [no-no]


   
Citera
Ämnesetiketter

så det du vill berätta är att du har brunt socker?
[smile]


   
SvaraCitera

Jo jag märke det när jag skulle göra negerbollar.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Imoon:

så det du vill berätta är att du har brunt socker?
[smile]

ja, mina syrror är weird [cry]

Harpyja:

Jo jag märke det när jag skulle göra negerbollar.

[no-no]


   
SvaraCitera

No shit. [rolleyes]


   
SvaraCitera

jaag_91_:

syrror

Vi säger så va[rolleyes]


   
SvaraCitera

farinsocker [y]


   
SvaraCitera

jaag_91_:

alltså inte nå jävla fusk äckligt oboy utan riktig egen choklad

yea 😀
nån som hatar oboy och gillar riktig choklad 😀


   
SvaraCitera

...eller så tar man socker i mjölken och stoppar ner en bit chilichoklad! 😀


   
SvaraCitera

Finns det några ungefärliga proportioner ang socker, kakao, mjölk när det gäller choklad? fuskar med oboy..


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Imoon:

Vi säger så va[rolleyes]

jao[blush]

mmusic:

yea 😀
nån som hatar oboy och gillar riktig choklad 😀

[y][love]

standby:

...eller så tar man socker i mjölken och stoppar ner en bit chilichoklad! 😀

jo men chokladkakor blir gamla [no-no] då måste man köpa nya varje vecka medans kakao håller i evigheter [love]

jojOzZz:

Finns det några ungefärliga proportioner ang socker, kakao, mjölk när det gäller choklad? fuskar med oboy..

Ja dubbelt så mycket socker som kakao...

En kopp är ungefär 2teskedas socker och 1 tesked kakao lagom till...

Men sen är det ju så att ju mer ingredienser ju mer smak och tvärt om


   
SvaraCitera

jaag_91_:

Ja dubbelt så mycket socker som kakao...

En kopp är ungefär 2teskedas socker och 1 tesked kakao lagom till...

Men sen är det ju så att ju mer ingredienser ju mer smak och tvärt om

kk


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera