Aviseringar
Rensa alla

Bieber sexx


Ämnesstartare

renesme:

trodde att du hade skrivit den själv

Har jag ju! Men jag kan inte så bra svenska så översätter alla mina längre inlägg från engelska.

Ja jag har ett google translate plugin och ja, jag är lat.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

DavidKron:

ch hans enorma bieberdick hoppar ut!

Njaa.. [rolleyes][confused]


   
SvaraCitera

Va i.... [chocked]..... [tard]


   
SvaraCitera

DavidKron:

Ha en säker flygning!

hon va inge bra på svenska d1 mamman


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Det var en mörk och kylig natt att jag fick Justin text om att hänga ut. Mitt hjärta började bulta hårdare i bröstet när jag tänkte på honom och vad en natt tillsammans skulle kunna medföra. Jag svarade skakigt att det lät bra och vi kom överens om jag skulle plocka upp honom senare på kvällen .. Hemma har jag avslappnad i en varm dusch, så att blandningen av min lila schampo och ånga för att lugna ner mig. Jag kunde inte låta bli att undra hur det skulle kännas att kyssa Justin eller känna honom i mig ... men jag fick i förväg. Han är bara en pojke jag har känt i några veckor klass, lockar jag känner för honom förmodligen en ensidig, är han bara vänlig och det är därför vi spenderar tid tillsammans, eller hur? Jag tog extra försiktig blåser ut min mörka hår, tillämpa min makeup med betoning på mina ögon och mun och välja rätt parfym. Jag halkade in i ett svart linne som uppmuntrade min lilla byst, och ett par jeans som kramade om min 5 '1'' ramen precis lagom. Griper en tröja körde jag över till Justin hus och blev genast fascinerad av hans något vått bruna hår och ljus sexig cologne när han gled in i passagerarsätet. Den grå tröja Justin hade kompletterat sina tonade axlar och mage så väl min mage gjorde flip flops. Jag drog ihop och vi lätt bantered fram och tillbaka när jag körde oss ut till en liten flod strax utanför staden.

Väl där vi låter ljudet av vattnet på klipporna styra samtalet till en stiltje. Justin såg över på mig och gjorde en kommentar om hur jag var störande-på ett bra sätt .. När jag frågade vad det innebar Justin log sitt fantastiska leende och sa att jag var vacker, rolig och full av lycka som gjorde honom vill se mig hela tiden. Vid den tidpunkten jag inte brydde om det var en linje eller inte. Det sätt månen lyste upp hela vårt läge och det faktum att vi var äntligen ensam efter alla dessa veckor (och inte i ett bibliotek att studera) fick mig att vilja göra väldigt ont för honom. Justin lutade sig över då, och kysste mig så sakta, retsamt. Jag lät honom några ögonblick, njuta av sötman av hans läppar och oskuld nu tills jag kunde inte ta det längre. Jag flyttade sakta gränsla honom på sin sida av bilen och lät händerna resa ner mitt bröst, över min rumpa och upp min rygg att köra händerna genom mitt hår. Justin började kyssa mig med större iver, växande hårt under min väta. Mitt huvud var att simma med hur mjuk Justin läppar var, hur varmt och gott tungan var. Jag hörde svagt en throaty stönande fly Justin strupe när han lossade knappar i min tröja, glider det över mina axlar och gungade den åt sidan. Han kysste min hals försiktigt händerna knådning min midja när jag knäppte upp spännet på hans jeans. Nästa sak jag visste att min topp och Justin-talet var av och känslan av bröstet mot min skickade kårar längs min ryggrad.

Jag kysste Justin med passion så intensiv tid kändes som om det stod still. Jag flyttade mot honom på ett sätt jag aldrig trodde att jag skulle, kände mina svarta spetstrosor så varmt och fuktigt att jag inte kunde stå ut med det. Som Justin visste initierade han innerligt glider byxorna ner så jag gjorde resten och klev ur dem och mina bottnar bikini. Justin tillbakalutad sätet när jag lutade mig ner och kysste sin lår, var noga med att undvika att hans hårda kuk tills den absolut sista ögonblicket om jag var desperat efter en smak av honom. Jag gled hans jeans ner och lätt kysste hans manlighet, känner man hoppa på min mjuka beröring. Smiling Jag gled hans boxare ned långsamt med resten av sina jeans och kastade dem på baksidan av bilen. Jag började då att slicka kanten av hans kuk innan det djupt i min mun, med hjälp av mina läppar och tunga att vrida och manipulera honom orsaka honom att förstå sätet, och sedan mitt långa hår. Några minuter senare började han andas snabbt och stöna okontrollerat. Justin stoppade mig då och drog mig till honom.

Jag gränslade honom en gång, känna hans hårdhet mot min lår när han kysste mig djupt, och hans starka armar omslöt mig i en tät omfamning. Värmen från våra kroppar fick mig att känna som om jag var i brand. Justin fumlade med låset på min bh innan du släpper mina KÄCK bröst. Hans tunga fann sin väg till mitt bultande bröst, läppning och diar mina hårda bröstvårtor. Mitt huvud föll tillbaka i extas när jag stönade Justin namn. Min kropp värkte för honom, brände värme genom mina ådror som hans tumme borstad mina läppar och våra tungor möttes igen. Han grep mina höfter och malde sig mot mig att göra mina ben darrade i förskott. Känsla detta lyfte han varsamt mig min midja och stötte in i min trånga varma fitta långsamt, så långsamt jag ropade. In och ut ytterligare med varje dopp. Justins stönanden blev mer passionerade, och jag åt mig själv runt honom, mina fingrar slet i den korta mjuka hår vid basen av nacken. Känslan befogenhet Jag tittade ner på mina krämig lår kring hans stora, fast kuk. Mina fingertoppar reste till sitt bröst som hans händer kupade mina lätt studsande bröst. Jag flyttade på honom, lyfta mina lår och sjönk tillbaka ner igen. Över och över och om igen jag red honom stönar hans namn, flämtar.

Dold text: lite romantiskt sak det väl vara också


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

DavidKron:

bieberdick

=D


   
SvaraCitera

DavidKron:

Ring mig pappa!

Haha


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ok, visst att Justin Bieber är jävligt het och att de flesta tjejer inklusive jag själv lätt skulle knulla honom, men den där novellen var bara pissdålig.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

du skrämmer mig


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tina von Vagina:

visst att Justin Bieber är jävligt het

Fel. [no-no]


   
SvaraCitera

hahah härlig


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

HAHAHAAHHAHAHAH [cry][cry]


   
SvaraCitera

" Du stönar cuz det känns så jävla bra. "Ring mig pappa!" Han suckar när han drar ditt hår. "Ohh gud pappa finger mig!"

wat


   
SvaraCitera