Aviseringar
Rensa alla

Bjuda eller inte?


Wisher
Ämnesstartare

Case solved ^^


   
Citera

Hmm, jag är inget bra på sådant. Det är juh fredag imorgon, om det känns rätt så kanske det är ett bra tillfälle att bjuda till en fredagskväll? Om du fått goda känslor av att hon kan ha tycke för dig... men en lunch kan ses som något mildare, vilket också kan vara bra...
Jag vet inte Förvirrad Känn efter imorgon.


   
SvaraCitera

Fråga henne om de är okej att du betalar om hon går med på att luncha med dig.  Fast de burkar ju  vara svårt de här med att prata om pengar. Jag tycker du ska tänka efter och sen se imorgon hur förmiddagen utvecklar sig.  Missa inte att ta hennes nummer i alla fall om du inte redan har de. 


   
SvaraCitera

Kör lite taktik. En dagens lunch kostar väl knappast mer än 100 kronor. Fråga henne om hon har lust att hänga med på en lunch. Har hon inget som helst intresse av dig så tackar hon nej. Har hon ev intresse av dig så tackar hon ja. Sedan får du väl se hur lunchen utvecklar sig. Fråga i största allmänhet om hon är singel och sedan får du väl känna hur vibbarna utvecklar sig. Verkar det som att hon har intresse av dig så bjud henne. Säger hon att hon redan har kille så betala var för sig. Å andra sidan om ni båda jobbar så är ju inte en hundring en förmögenhet.


   
SvaraCitera

Öh nä, hon har la egen ekonomi eller? 

Sluta dumma dig med gamla värdelösa könsroller och låt henne betala sitt eget jävla käk. 


   
SvaraCitera
b1son

tkr d känns off att betala för någon annan öht om man inte känner varandra väl o d e av ngn speciell anledning
känns förlegat o konstigt o skapar ju direkt obalans typ


   
SvaraCitera

pappa betalar.


   
SvaraCitera