Aviseringar
Rensa alla

Blivit bedragen...


Ämnesstartare

Hej! Har det lite tufft nu och har ingen aning vad jag ska göra. En fattig nybliven student är jag. Pratade med en kille som verkade nice för vi funka direkt när vi chatta. Jag som är en oskuld och verkligen inte haft ngn typ av chans på ngt blev ju chockad. Lite för bra för att vara sant. Men vi båda hade problem. Ingen av oss hade bensin för att åka och träffas. Jag ville inte åka till lund heller. Han sa att om jag skickar 300kr för att hjälpa med bensinen så kan han tanka och komma till landskrona o träffas. Så jag som e så dum i huvudet gör det. Ger även telefonnummer. Så där satt jag helt förkrossad. Berätta hur han kunde göra så mot mig och att jag skulle polisanmäla honom. Då säger han att jag ska vara glad att han inte polisanmäler mig för sexköp. Och att jag borde läsa om lagarna. Resonera med honom och förklara hur jag är en fattig student med 14 öre på kontot nu tack vare honom. Han säger att han kommer skicka tillbaka pengarna och ber mig ge mitt kontonummer. Dum nog ger jag det också, vilket är mitt personkonto som är mitt personnummer inklusive 4 sista. Så han sa att han har skickat men har inte. Och nu har han totalt slutat svara mig. Är suuuper orolig och vet inte vad jag ska göra. Behöver verklige. Hjälp!


   
Citera

Äsch, ibland agerar man korkat. Det händer alla. Du är nu en aning visare och kommer agera bättre i framtiden. Informationen du lämnat ut är ingenting du behöver oroa dig över. Försök lägga det bakom dig bara å tänk att du nu är något klokare.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Skönt att höra. Behöver bara oroa sig över att man e luspank nu :p. Väldigt sant. Lite klokare är man nu


   
SvaraCitera

tjenixen : Då säger han att jag ska vara glad att han inte polisanmäler mig för sexköp. 

Hur ska han anmäla dig för sexköp för att du betalade hans bensin?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

För att jag gav honom 300kr. Men jag har ingen bild på att han skriver det... han tog bort chatten genom att blocka mig. Finns även att jag inte vill att mina föräldrar ska veta något. 


   
SvaraCitera

Hur längesedan var det han sade att han skulle skicka? Har ni inte samma bank så tar det ju några dagar. Inte för att jag inte tror att det finns skurkar därute men ändå. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Förra veckan. Tar en dag. Men gett upp


   
SvaraCitera

Därför ska man inte lita på folk så lätt. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Men så jag behöver inte oroa mig över mina uppgifter osv eller?


   
SvaraCitera

tjenixen :
Men så jag behöver inte oroa mig över mina uppgifter osv eller?

Nej, personnummer är offentliga uppgifter.


   
SvaraCitera
Yaren

Det är 300 spänn vännen! Du kan säkert tigga lite av päronen om det krisar sig. Och polisanmäl honom du, om du inte har fått pengarna 


   
SvaraCitera

Du har iallafall lärt dig nått av detta


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Vågar inte. Tänk så går det åt skogen? Eller att föräldrarna får reda på att man han är intresserad av män. Ja personnummer är offentliga. Men inte sista 4. Och de är mitt kontonummer. Samt att han fick mitt telefonnummer


   
SvaraCitera