Aviseringar
Rensa alla

Bra böcker för julledigheten!


Ämnesstartare

Tjohej, jag ville dels skapa den här tråden för att uppmärksamma problemet med trafficking i vår värld. Det finns ett enkelt sätt för er att hjälpa dem som jobbar emot detta och nu under jul så kanske det är fler än mig som vill hjälpa de som inte har samma förutsättningar som vi i Sverige har. Ett av sätten är att köpa böckerna som Staffan Nordstrand har skrivit, börja med Under Floden. Det andra sättet är att skänka en slant liten som stor till ett av alla barnhemmen och skolorna direkt. Alltså utan mellanhänder och stora organisationer!

Här har ni mer information. Snälla sprid detta budskap!  http://www.beewithus.com/lander/


   
Citera

Fint!


   
SvaraCitera

Mm verkligen! Vilken värld vi lever i asså :S


   
SvaraCitera

Det görs mycket för trafiicking nu för tiden


   
SvaraCitera

Precis vad jag brukar vilja läsa om när jag är ledig. Misär. 


   
SvaraCitera

Daniellas:
Tjohej, jag ville dels skapa den här tråden för att uppmärksamma problemet med trafficking i vår värld. Det finns ett enkelt sätt för er att hjälpa dem som jobbar emot detta och nu under jul så kanske det är fler än mig som vill hjälpa de som inte har samma förutsättningar som vi i Sverige har. Ett av sätten är att köpa böckerna som Staffan Nordstrand har skrivit, börja med Under Floden. Det andra sättet är att skänka en slant liten som stor till ett av alla barnhemmen och skolorna direkt. Alltså utan mellanhänder och stora organisationer!Här har ni mer information. Snälla sprid detta budskap!  http://www.beewithus.com/lander/

Otroligt bra initiativ! Kan rekommendera hans senaste bok Byggfirman som har fått mycket uppmärksamhet. Den är verkligen bra. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Svenssonsvensson:

Otroligt bra initiativ! Kan rekommendera hans senaste bok Byggfirman som har fått mycket uppmärksamhet. Den är verkligen bra. 

Ja det verkar som att många har läst den boken nu, vilket är jättebra. Läste om han i en bokblogg idag, han har verkligen haft ett spännande och galet liv!  http://bokboxen.blogspot.se/2014/11/gastbloggaren-staffan-nordstrand.html


   
SvaraCitera