Aviseringar
Rensa alla

Citeringar-arkiv/inbox.


Ämnesstartare

Jag funderade på en grej och enligt mina eftersökningar kunde jag inte se att det tagits upp tidigare.

Men borde det inte vara rätt lätt eller åtminstone en bra sak att utveckla ett system för att spara citeringar man fått.

Kanske i form av ett separerat arkiv i liknande form som sina skrivna inlägg-"arkivet", som man har på sin sida.

Eller kanske som en form av inbox. Då vi ändå i nuläget får noteringar så fort vi blivit citerade på forumet, så borde det kanske inte vara så svårt att få noteringarna att stanna kvar? I alla fall de tio senaste eller något i den stilen?

Anledningen till min idé att det hänt mig flertal gånger att jag tittat var jag blivit citerad och så har jag som exempel inte orkat svara just då, letat källor och råkat klicka ner um, osv, för att sedan inte komma ihåg vilken tråd jag blivit citerad i och inte ha riktig ork för att klicka genom 5 "Senast uppdaterade trådar"-sidor.


   
Citera
Ämnesetiketter
Ämnesstartare

Då blir det ju väldigt krångligt för dem som blir citerade ganska mycket, att kolla igenom vilka man svarat på och inte.


   
SvaraCitera

Jonnybravo91:

för att sedan inte komma ihåg vilken tråd jag blivit citerad i och inte ha riktig ork för att klicka genom 5 "Senast uppdaterade trådar"-sidor.

Image
Är kanske inte exakt vad du letar efter, men den listan underlättar ju definitvt om man vill komma åt en citering man fått nyligen men inte hittar tillbaka till.


   
SvaraCitera