Aviseringar
Rensa alla

Därför var Adolf Hitler bäst.


Ämnesstartare

Världens bästa man någonsin! [smile]

Hans namn var Adolf Hitler och hans mission var att rädda det germanska folket, och därmed säkra Naturens vilja att utveckla människan mot högre intelligens och moral.

Ingen politiker i världshistorien hann åstadkomma så mycket positivt som Adolf Hitler under hans första sex år som Tysklands ledare (innan England och Frankrike startade världskriget). Tyska folket gav honom mandat att leda landet utan att behöva rådfråga den parlamentariska riksdagen.och resultatet blev häpnadsväckande; tiotusentals mödravårdscentraler, läkarmottagningar, ålderdomshem, vårdanstalter och rekreationshem byggdes. Världens vackraste, säkraste och hälsosammaste arbetsplatser skapades vid 86.000 företag. Två miljoner trivsamma familjebostäder för arbetare byggdes. Infrastukturen förändrades i rasande tempo: autostrador, industrianläggningar, omplanering och upprustning av städer m.m. genomfördes. Sex miljoner arbetslösa fick arbete. Brottsligheten blev den lägsta i världen.
Allt detta om mycket mer, på endast sex år.

Och framför allt: det tyska folkets moral och känsla för gemenskap nådde en nivå som inget annat folk upplevt. Folkets beundran och kärlek till Adolf Hitler har inget motstycke i historien. Tusentals, tiotusentals och hundratusentals människor mötte Hitler med ”Heil Hitler”, blommor och den germanska hälsningen var han än visade sig i det Stortyska riket.
Miljoner österrikare grät av glädje när gränsbommarna slets bort och deras land införlivades med Tyskland. Tjeckoslovakiska kvinnor strödde drivor av blommor på vägen när de tyska soldaterna under folkets hurrarop marscherade in och säkrade Sudetlandets framtid.

Vi kan bara fantisera om det germanska lyckosamhälle vi skulle ha levat i nu i dag, om inte ondskans och vansinnets makter hade startat det andra världkriget och mördat det främsta kulturfolket och dess ledare, vår innerligt älskade Adolf Hitler.

Der Fuhrer, Ledaren, var den främsta gestalt som det germanska folket frambringat. Han var den fredsälskande och omtänksamme människo- och djurvännen som Försynen utrustat med en extremt hög intelligens och en gudomlig vision. Universalgeniet Adolf Hitler var sänd till världen för att visa oss en realistisk utveckling av livet på vår planet

Meine Ehre heisst Treue! / Min ära heter trohet!

8. 8.

Image


   
Citera
Ämnesstartare

gillade stalin bättre [shake].


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Fan vad less jag är på alla småungars hitler- och judesnack. [zzz]
Töntigt och tråkigt är vad det är...


   
SvaraCitera

Inga kommentarer


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Bogren:

och därmed säkra Naturens vilja att utveckla människan mot högre intelligens och moral.

Hur vet du att detta är naturens vilja? [shake][ops]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Du glömde nämna hans barbariska ideal och att miljontals oskyldiga människor dog på hans bekostnad. [rolleyes]


   
SvaraCitera

Man of the year 1938.

Image


   
SvaraCitera

Det sägs ju att Napoleon ofta bar rött när han var med om slag för att det inte skulle synas om han blev skadad. Man kan ju undra varför Hitler så ofta hade bruna byxor.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Hitler var bra utifrån vad han själv trodde på ja. Tror inte att han var ond direkt.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Gentlemannen:

Man kan ju undra varför Hitler så ofta hade bruna byxor

Efter första världskriget förlorade Tyskland alla sina kolonier, därför fanns det ett stort antal överblivna tropikunifornmer på marknaden i Tyskland.
Dessa kläder köpte nationalsocialisterna och använde.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

bourgeoisie:

gillade stalin bättre .

Ja det är bättre att massmörda sin egen befolkning än att ge dom arbete, sorry glömde. [bigsmile]


   
SvaraCitera

Det där jämnar inte upp äns hälften av all ondska han gjort, alla människor han slaktat och torterat.
Nej han var långt ifrån bäst. En riktigt bra människa är en som sprider kärlekens och fredens budskap, som exempelvis Dalai Lama.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Det finns faktiskt ingenting töntigare än att hålla på och fjanta sig med älska Hitler-snack eller vara besatt av svastikor. Ni är inte provocerande ni är bara larviga.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Basket_Case:

Det där jämnar inte upp äns hälften av all ondska han gjort, alla människor han slaktat och torterat.

Kan du nämna en person som Hitler slaktade/torterade? [smile]


   
SvaraCitera

Nifelheim:

Kan du nämna en person som Hitler slaktade/torterade? [smile]

nej men det var han som fortdrev det hela, tycker en sådan person är lika skyldig som den som sätter på gasen i gaskammaren.


   
SvaraCitera