Forumet - daim e så jävla gott

daim e så jävla gott

329 0 28

Spana också in:

Nintendos BFF:

ah fast kletar ba fast på tänderna hela tiden så man antingen får försöka pilla bort det med tungan och se ut som ett retard, eller fingra sig i munnen o känna sig äckli jobbit


Eller hur. hålla på och peta sig i käften som ett kioskmongo tills man får bort allt.




El Guaje:

Fast daimglassen är oätbar. Det går ju inte få in den i munnen på ett smidigt och säkert sätt.


Asgod.
El Guaje:

Ja den är god men har fortfarande så här typ 15 år efter den kom inte kommit på hur man äter den. Ska man ge sig på chokladen först och sen jobba sig inåt med små bett? Jag vill ju gärna suga på den men det är ju dödfött.


Brukar bita i skiten i toppen på den och jobba mig därifrån. Rena vetenskapen detta.
passaro:

Brukar bita i skiten i toppen på den och jobba mig därifrån. Rena vetenskapen detta.


Ilar det inte om tänderna att bita i glassen? Jag brukar alltid slicka, inte bita

El Guaje:

Okej bita är alltså det som gäller.


Ett annat tips är mjuka upp det hårda chokladskalet genom att suga och slicka på det; därefter klämma med läpparna och tungan tills skalet spricker och sedan slicka upp skalet. Då återstår bara själva glassen, och den biter man inte i utan slickar upp i cirkelrörelser. Enbart kulorna biter man då man fått in dem i munnen efter att ha svalt själva glasssåsen

Förutsatt att det gäller dajmglassen i strut med skal.

OnT: Ja, dajm är gott, men kärnan lämnar en beläggning mitt på bitsidan av tänderna, ja:

Nintendos BFF:

ah fast kletar ba fast på tänderna hela tiden


... just så, vilket är [n]
mynona:

Ett annat tips är mjuka upp det hårda chokladskalet genom att suga och slicka på det; därefter klämma med läpparna och tungan tills skalet spricker och sedan slicka upp skalet. Då återstår bara själva glassen, och den biter man inte i utan slickar upp i cirkelrörelser. Enbart kulorna biter man då man fått in dem i munnen efter att ha svalt själva glasssåsen


Haha tack! Det var en fin och detaljerad beskrivning!