Aviseringar
Rensa alla

den enda som äter för lite ibland??


Ämnesstartare

hej! det är inte som jag har ätstörningar eller så, men undrar bara om jag e den enda som ibland slarvar me maten, och lägger mig hungrig? jag orkar bara inte laga mat, så blir ofta mackor som inte mättar så väl. är detta ok? eller är det dåligt för hälsan att gå runt hungrig? får för mig massa skit, som att mensen kanske försvinner om ja äter för lite, och därmed inte kan få barn. eller att jag tappar hår.eller att jag nästa gång jag äter kommer VRÄKA i mig. ääh ni fattar. 


   
Citera
Ämnesetiketter

Det är inte bra att vara hungrig hela tiden nej, ät typ frukt eller nått om du inte orkar fixa mat osv.

Jag känner mig i princip aldrig hungrig och kan glömma bort att äta någon dag ibland, men det är nog en helt annan grej än vad du beskriver


   
SvaraCitera
Kudhos

Ha matalarm på mobilen och experimentera så du hittar recept du gillar! 


   
SvaraCitera

Jag äter aldrig mat i skolan för maten smakar piss... Så jag går hälre hungrig.


   
SvaraCitera

adaq:
Jag äter aldrig mat i skolan för maten smakar piss... Så jag går hälre hungrig.

Har du smakat urin?


   
SvaraCitera

jag glömmer bort allt ibland
då blir det så att jag inte äter


   
SvaraCitera

Vissa dagar varken äter jag eller dricker jag nåt men jag vet att det inte är så bra för hälsan att göra så för ofta. Men i vissa perioder blir det att jag inte äter nåt på några dagar. Det som händer är att du kan få magknip och om det går för långt och att du knappt äter så kan du få ätstörningar vilket kan leda till att mensen slutar komma och att du får problem med vikt, mat osv. Helst ska du äta 5-6 gånger/dag, 2 större mål(lunch,middag) och frukost, kvällsmat och något mellanmål. Du kan även bli väldigt yr om du inte äter ordentligt. Jag är väldigt säker på det jag skriver och känner människor som jobbar på ätstörningsenheten på psykiatrin. 
Det kanske är värt att orka ställa sig och laga mat ändå!?! 😉


   
SvaraCitera

schim:

Har du smakat urin?

tyvärr, ja Ledsen


   
SvaraCitera