Aviseringar
Rensa alla

Deppad över mina ögonbryn


Ämnesstartare

Hej hörni!
Alltså jag har ett stort i-landsproblem. När jag var ung och dum för ca 10 år sen noppade jag tyvärr sönder mina ögonbryn och har fått "måla" i dom varje dag sen dess. Dom är i princip obefintliga och syns inte, så det är ett måste. Finns knappt några strån kvar liksom, och detta gör mig mer och mer deprimerad varje dag. 
Ögonbryn har ju blivit en så himla viktig och stor grej nu också.
Är jag ensam om detta? Vad kan man göra för att göra situationen bättre? Help me 🙁

Väldigt ytligt, i know. Men ögonbryn är viktigt.

Ha're!


   
Citera
Ämnesstartare

Va glad för att du hade ögonbryn en gång i tiden. Nu e d försent att göra något om du inte vill tatuera dom (villket är sååååå plastigt)


   
SvaraCitera

Finns det inte serum att köpa??


   
SvaraCitera
Yaren

Varför är det så viktigt att vara som alla andra se ut som alla andra? Du måste ju tyckt att smala streckögonbryn var snyggt, det kanske blir mode snart igen, vem vet. 


   
SvaraCitera

finns ju medel o köpa som hjälper mot hårlöshet på huvet, de kanske funkar på ögonbryn också? ?


   
SvaraCitera

Googla minoxidil - knappast det mest vanliga användningsområdet (ögonbryn) utan används huvudsakligen för att motverka tunnhårighet på huvudet, men finns de som använt det för både ögonbryn och skägg - kan dock säkert bidra till vissa bieffekter. Gör din research o se för dig själv.


   
SvaraCitera
Roloch

Det finns ju sådana här ickepermanenta tatueringar som man kan göra för just ögonbryn , om jag inte mins helt fel. Dem vara ett x antal månade. Då slipper du fylla i dem själv varje dag. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Får jag vara nyfiken och fråga varför du över huvud taget noppade ögonbrynen? Du har ju bevisligen dragit bort ögonbrynsrötterna. 


   
SvaraCitera