Aviseringar
Rensa alla

det är viktigt att legalisera alla droger


Ämnesstartare

http://www.tdpf.org.uk/blog/world-health-organization-calls-decriminalisation-drug-use

titta det är en stor god organisation som säger att knarket ska vara lagligt att knarka

det är faktiskt väldigt viktigt att alla får knarka ifred

såhär är det


   
Citera

Jag tycker bara att det där är shitdumt. Sjukdomar kommer fortfarande att spridas och det kommer bli en negativ trend i hela samhället när folk förr eller senare kommer att missbruka det, det är oerhört enkelt att säga att jag skulle inte börja missbruka men droger är droger och just därför är det förbjudet för att det är beroende framkallande och farligt.

Sen är ju alkohol och tobak droger, dock är det bara alkohol som gör enstaka individer aggressiva men tobak förstör främst lungorna och andra som andas in det får också sämre lungkapasitet men det blir ju knappas samma sak om man går förbi personen. För den som står bland folk som röker drabbas också av det.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

tycker alla ska hålla käften och ba puff puff pass som joe biden


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

trevlig-snubbe: Sjukdomar kommer fortfarande att spridas

Inte om alla får rena sprutor, vet av EGEN ERFARENHET att de flesta är oroliga och mår dåligt över risken att smittas av hep C men i många delar av Sverige finns inget bra sprututbyte så folk delar ändå.


   
SvaraCitera

Men ex. cannabis har ett fettlösande gift i sig som kommer upp till hjärnan och stannar där i 3 månader. Alkohol kommer ju ut den naturliga vägen och tobak får man skylla sig själv :3


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

skönt att folk är införstådda med vad skadereduktion är för något

"droger är farligt". ja?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

HeyIJustMeetYou: Men ex. cannabis har ett fettlösande gift i sig som kommer upp till hjärnan och stannar där i 3 månader. Alkohol kommer ju ut den naturliga vägen och tobak får man skylla sig själv :3

Alkohol är ett lösningsmedel som löser upp fett, delta-9-tetrahydrocannabinol är fettlösligt (dvs löser sig i fett) men ombildas i kroppen till 11-Hydroxy-THC som i nästa runda av metabolisering blir till 11-nor-9-karboxi-THC som kan lagras i kroppens fettdepåer (Inte särskilt mycket i hjärnan dock, det mesta blir lagrat i lungornas fettvävnader), den är inte psykoaktiv och påverkar inte direkt någonting alls samt är borta ur kroppen inom en vecka vid sporadiskt bruk


   
SvaraCitera

Förlåt om detta är ot eller en dum fråga men hur är det egentligen, gräs kan väll bara skapa ett psykiskt beroendeframkallande, och inte fysiskt? Man hör ju fan olika från alla håll.. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

feministfittan: Förlåt om detta är ot eller en dum fråga men hur är det egentligen, gräs kan väll bara skapa ett psykiskt beroendeframkallande, och inte fysiskt? Man hör ju fan olika från alla håll..

Ja, det är inte fysiskt beroendeframkallande


   
SvaraCitera

Kronotomi:

Ja, det är inte fysiskt beroendeframkallande

Isåfall ser jag det inte som något problem att ha det legaliserat, så pass lättillgängligt och normaliserat som det redan är och med tanke på att alkohol och tobak är lagligt. Att förbjuda cannabis skulle ju inte få bort det från DA STREET liksom. Cool Vilket parti står för detta? PP? Några andra liberaler? 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

ibland påminner du litelite om adam flam


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

feministfittan: Några andra liberaler?

C, V och M's ungdomsförbund står för det ibland, men det påverkar inte direkt moderpartierna


   
SvaraCitera

Sidan har precis den blåa nyansen så att man ska veta att den har rätt.
Jag e såld.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

trevlig-snubbe: det kommer bli en negativ trend i hela samhället när folk förr eller senare kommer att missbruka det

I Portugal där man har avkriminaliserat bruk och innehav har droganvändandet inte ökat eller effekterna blivit större. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Avkriminalisera bruket, fixa bra missbrukarvård, informera sakligt om varför knark är dåligt och sätt dit langarna. Kommer inte fixa problemet men minska bruket utan att straffa de med minst skuld i sammanhanget. Den långsiktiga lösningen är såklart full kommunism och att åtgärda de saker som får människor att vilja knarka från första början.


   
SvaraCitera