Aviseringar
Rensa alla

Dina favoritställen i Stockholm! (Pub/nattklubb/bar)


Ämnesstartare

Ja, vad har ni för smultronställen? Är sugen på att prova något nytt. Finns så sinnessjukt många ställen, har nog inte ens besökt 5 % av stadens alla ställen.

Har bara varit på något enstaka ställe på Söder, finns säkert massor med bra små hak där. Anyone?


   
Citera
Ämnesstartare

Mina tips är nog;

Pub:  Sorbon, Brommaplan. Har sinnessjukt många olika ölsorter till bra priser. Tilltalar främst de som är nyfikna på massor med olika ölsorter.
Bar: Mäljarpaviljongen, Norr Mälarstrand 64. Bar belägen på flytbryggor. Ingen särskilt speciell meny, rätt dyrt - men utsikten en sen sommarkväll innan man drar vidare till någon klubb är oslagbar.
Klubb: Magenta, Regeringsgatan 61. 20+ så ganska ungdomligt, men jävligt bra byggt/miljön är bra. Bra drag.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Greken: Magenta,

Sämsta stället jag varit på, tror jag!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Fingerprints: Sämsta stället jag varit på, tror jag!

Oj då, hur kommer det sig?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Greken:

Oj då, hur kommer det sig?

Var så sjukt mycket folk när jag var där, dansgolvet är precis framför baren och toaletten i ett hörn länkat med golvet. Dansandet bestod av knuffande och knuffar då folk hela tiden försökte ta sig förbi för att komma till baren eller toaletten. Vi gick efter typ en halvtimma när vi var där.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Fingerprints: Var så sjukt mycket folk när jag var där, dansgolvet är precis framför baren och toaletten i ett hörn länkat med golvet. Dansandet bestod av knuffande och knuffar då folk hela tiden försökte ta sig förbi för att komma till baren eller toaletten. Vi gick efter typ en halvtimma när vi var där.

Segt! Men det är trycket jag gillar, att det är så mycket folk. Älskar de olika våningarna, håller sällan till på nedervåningen. Många klubbar har en mycket tråkigare "planlösning" med ett stort dansgolv där man har tre meter till närmaste. Kommer ihåg när jag drog till Debaser en gång, man kunde typ stå och hugga runtomkring sig med ett svärd utan att träffa någon.

Sedan att det är stökigt och knuffigt, tycker det är så på de flesta klubbar som har en ungdomlig prägel, d.v.s. där det festas snarare än minglas.

P.S. du har inte varit på Viper Room/Klubb Blå, Amnesia, Mango Bar o.s.v. om du tror att Magenta är den sämsta klubben.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

var på tudor arms en gång, det är iof pub. men det var mycket god mat, bra vin, och skön stämning. svindyrt dock, hade aldrig haft råd att äta där om jag själv hade betalat. 


   
SvaraCitera
höna

Hänger verkligen bara på sunkhak. Var på habibi på skånegatan tror jag, mysig miljö å goda drinkar. Säkert god mat också! Menyn ser lockande ut. Har för mig att man kan få röka vattenpipa där på sommaren också


   
SvaraCitera
höna

Wirströms i gamla stan e naiz


   
SvaraCitera
höna

Om vi snackar klubb gillar jag slakthuset som ligger i slakthusområdet vid globen


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

höna: Hänger verkligen bara på sunkhak. Var på habibi på skånegatan tror jag, mysig miljö å goda drinkar. Säkert god mat också! Menyn ser lockande ut. Har för mig att man kan få röka vattenpipa där på sommaren också

Sunkhak som typ Dovas, Nivå 22 och Gröne Jägaren? Vet inte vad Habibi är för ställe så, är det samma typ?


   
SvaraCitera
höna

Greken:

Sunkhak som typ Dovas, Nivå 22 och Gröne Jägaren? Vet inte vad Habibi är för ställe så.

Inte gröne jägaren men de andra två händer det att jag hänger på. Habibi är ej sunkhak


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

höna: Inte gröne jägaren men de andra två händer det att jag hänger på. Habibi är ej sunkhak

Misstänker att du i sådana fall också hänger på Lion Bar? Verkar som om många börjat hänga helkvällar på dessa syltor. Min syrra och hennes polare kan gå till Lion Bar och spendera en helkväll där. Förvirrad


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

höna: Om vi snackar klubb gillar jag slakthuset som ligger i slakthusområdet vid globen

Musik? Klientel? Priser?


   
SvaraCitera
NEMI
 NEMI

Utan inbördes ordning The Churchill arms, Solidaritet, Hellströms, Kvarnen, Monk,s gamla stan, Stampen, Balthazar, O'Connells.


   
SvaraCitera