Aviseringar
Rensa alla

el maco är tillbaka på macdonalds


Ämnesstartare

- "El Maco, vad tänker du på?"

Ibland undrar man. Kanske stod El Maco och tänkte på sin barndom och varför kinderäggen inte smakar lika gott längre. Kanske vill han veta det riktiga skälet till att smurfarna gått från en djup blå färg till en babyblå. Allting är sådär ljummet på det vuxna sättet. Det skavde den kvällen.

Det blev kväll och jag skulle ta lagom mycket vin till maten. På mackan låg Becel pro aktiv. Den hornbågsbärande kvinna i reklamen hade koll på sitt kolestorol. Det lät bra men det gjorde honom också förbannad. Han var en lättlurad man utan sinnesfrid. En förlorad pojke med en konstig känsla av samhörighet. Med El Maco. Med alltet! Innerst inne visste han ju att det var den inre friden som var skälet till agget mot El Maco alla dessa år.

Kanske tänke El Maco på sex. Kanske hade han sluppit sin ångest om reklamen bara varit lite längre och konversationen hade fortsatt. Eller om han inte hade någon TV. Eller om old macdonald inte hade haft en farm.


   
Citera

Wow, coolt.


   
SvaraCitera

Seinfeld-GIFs-12.gifSeinfeld-GIFs-12.gifSeinfeld-GIFs-12.gif


   
SvaraCitera

hej du kan komma och hämta din gratisel maco på närmsta mcdonaldsrestaurang som betalning för denna reklam  mvh mcdonalds


   
SvaraCitera

El maco är tillbaco menaru väl? 


   
SvaraCitera

nice


   
SvaraCitera

tillbaco*


   
SvaraCitera

Pomfritzen e goda och kryddiga osv men hamburgaren är svinäcklig. Dt mesta på donken är svinäckligt i mitt tycke. kola-såsen till mjukglassen är ganska sweet dock h33h33h


   
SvaraCitera

S3ON: kola-såsen till mjukglassen är ganska sweet dock h33h33h

chokladen är ju mkt godare!


   
SvaraCitera

isola:

chokladen är ju mkt godare!

chokladen e ocksåååå gooooood  mhmmm men näää 


   
SvaraCitera