Aviseringar
Rensa alla

El-teknik linjen svår i gymnasiet?


Ämnesstartare

Hej.
Jag börjar gymnasiet snart och har valt El-teknik linjen (Elektriker) och börjar bli lite osäker om jag har valt rätt. Vet inte om jag vill byta till estetiska linjen (Bild, konst och sånt).

Men det är inte det jag "undrar" över, jag undrar om El-teknik linjen är svår? Jag fick typ 2 B, några C, några D och några E i mitt slutbetyg, inga F. Och jag är rädd att det kommer vara för svårt för mig.

Jag vill gärna höra från nån som har gått den linjen och kan kanske beskriva eller säga hur det är.


   
Citera
Ämnesstartare

Kan säga såhär från vad jag hörde under gymnasiet så är fordon och el precis likadant som bygg var. Easy as fuck. Vi chilla hela dagarna alla på våran del av skolan


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Kallas det inte el och energi-programmet? 


   
SvaraCitera

Så länge du faktiskt försöker så är jag säker på att du klarar av det


   
SvaraCitera

De är lika enkelt som bygg linjen, sköna tider och sköna lektioner . Och du har jobb DIREKT efter skolan om du sköter din praktik .


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Läser el och energiprogrammet inriktning dator och kommunikationsteknik och den linjen är fan hur enkel som helst. I alla fall ettan xD


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

thj2047: ag undrar om El-teknik linjen är svår?

Det intryck jag har fått är att de allra flesta klarar det. Om du tycker att det vore ett bra jobb är det bara att köra på, jag vet hur många som helst som varit underkända i vissa ämnen men ändå klarat den utbildningen.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

gymnasiet är inte speciellt svårt. Klarar du det inte så är det sannolikt att du inte försöker tillräckligt.


   
SvaraCitera