Aviseringar
Rensa alla

Elise hittar på en framtid åt dig!


Ämnesstartare

Hej umnissar. Jag har inget att göra och ett stort behov att uttrycka lite av min fantasi, och tänkte då att jag skulle kunna fantisera ihop olika umare framtider.  Så skriv och få en möjlig framtid påhittad av mig! 


   
Citera

!!!!!!!!!!!!!


   
SvaraCitera

kör.


   
SvaraCitera

Okeeeeeeeej


   
SvaraCitera

Walla kebab


   
SvaraCitera

kör på. 


   
SvaraCitera

shoot <3


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

När du är 20 flyttar du och din pojkvän till Amsterdam med en förhoppning om att du ska kunna få jobb som arkitekt och han som civilingenjör. Detta går tyvärr inte så bra och när du är 22 så har du skaffat dig ett kraftigt drogberoende och säljer dig själv för att få pengar till knark. Du blir när du är 23 inlagd på ett rehab och där träffar du ditt livs kärlek, en tjej i 25 års åldern. Hon får tillbaka dig på fötterna och två år senare har ni startat upp ett hem för ungdomar med drogproblem. Ni adopterar ett tvillingpar när ni är ca 30 och eran lilla familj lever lyckligt tillsammas tills din flickvän får svår cancer. Hon dör när ni är runt 55 och efter hennes död avskärmar du dig helt från omvärlden. Ett år senare tar du självmord.

betterthanyou:
!!!!!!!!!!!!!


   
SvaraCitera

slå mig, elr vad man nu säger

 


   
SvaraCitera

Hit me with you best shot!


   
SvaraCitera

 Kör gärna! 😀 


   
SvaraCitera

tjäna


   
SvaraCitera
Bell
 Bell

Kul Party


   
SvaraCitera

Tumme upp kör på homie 😉


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

player one:
kör.

22 juli 2015 kommer bli det som sätter fart på din karriär inom musiken, du och ditt band släpper er första singel, och blir etta på Sverige listan. Ett drygt halvår senare, efter topplaceringar på flera europalistor testar ni turen i usa. Ni slår stort och blir dom alla talar om. 2020 gifter du dig med din tjej sedan tre år tillbaka och tar nio månader efter det ett litet break från bandet för att vara hemma och ta hand om din son och fru. Två månader senare är du redo igen och ni ger er iväg på en världsturné. När ni ska landa i Frankrike blir det ett fel på planet och det störtar. Du och trummisen klarar sig, de andra dör.
3 år senare efter din första dotters födsel slår du igenom som soloartist, och det går riktigt bra för dig. Du är aktiv inom musiken tills du är 50 och drar dig sedan tillbaka. Du dör en lugn död när du är 86 år gammal.

Ririchiyo-chan:
Okeeeeeeeej

När du började  högstadiet hamnade du i lite "fel" umgänge och började dricka, röka på och ha dig. Du var skoltrött och trivdes inte hemma, när du fyllde sexton drog du därför till stokholm. Väl i Stockholm träffar du en man som du tycker verkar jätte trevlig. 
Tre månader senare har du blivit såld till en argsint kvinna i Ryssland, och du är hennes slav. Du spenderar fem år hos den ryska kvinnan och säljs sedan till en man i Kroatien. Du har inte känt ömhet och kärlek på fem år och när du kommer till mannen överös du av kärlek och ömhet. Två år senare har ni gift er och du är gravid med ert andra barn. 
Ni lever i ett lyckligt giftemål tills ni båda dör inom ett halvår, 2078.


   
SvaraCitera