Aviseringar
Rensa alla

Ett sexuelltövergrepp


Ämnesstartare

Hej. Jag lyssnade på en podcast för nån vecka sedan om sexuella övergrepp jag trodde att jag inte varit drabbad men när jag lyssnade så sjönk det ner att jag har varit drabbad. Jag har aldrig sett det som ett sexuellt övergrepp, kanske för at jag var så ung eller för att jag förträngt det, jag vet inte.

När jag var 5-7år så hade min pappa en kompis och sonen till kompisen var runt 13-14år Well, den sonen tillsammans med mamman och pappan var hos oss i en hel sommar, sonen umgås mest med mig av någon anledning, well jag har som sagt inga starka minnen av den sommaren men jag kommer ihåg en dag så ville sonen att jag skulle ta av mig, jag gjorde som han sa och sedan tryckte han in sina fingrar i mitt underliv, han frågade gång på gång om det var skönt jag kommer ihåg att jag sa att det gjorde ont och jag bad honom sluta, han höll på med det i kanske 5 minuter. Sedan så tvingade han mig ta på hans penis jag kommer även ihåg att jag inte ville men jag gjorde som han sa, han var ju en cool kille. Grejen är den att jag vet inte om något mer händer, jag vet inte om han våldtog mig. Jag tror inte det. Detta har fått mig att tänka på vad jag ska göra, jag kommer ihåg pojkens förnamn och min pappas kompis förnamn, de umgås inte idag. Min pappas kompis var inte den riktiga pappan till pojken som tafsade på mig. 

Jag visste inte att detta var ett sexuellt övergrepp, jag visste inte att det var fel. Jag har nämnt detta till min mamma genom åren, hon har reagerat men när hon frågat mig vidare så har jag inte svarat henne enligt henne. Nu har det gått ca 10år sedan detta hände, denna kille är nu 23-25år Jag vill typ söka upp han och fråga honom varför. Det är inte lönt att jag polisanmäler då det inte kommer leda någonstans, även om det leder till åtal, vem tror man på en 5årigs minne eller 13årigs minne, han kommer knappast att erkänna och eftersom att det inte finns några bevis så lär jag knappast vinna i en rättegång,

så jag vänder mig till er vad tycker ni att jag ska göra? Hur går man vidare? Jag mår inte dåligt men jag tycker att det är så sjukt att jag har drabbats, så äckligt av honom.


   
Citera

Anmäl. Han kommer åtminstone att få ett brev hem. Han minns nog vad han gjorde med dig. Din pappa har nog deras kontaktuppgifter, och om inte så har han deras för- och efternamn. 


   
SvaraCitera

Dis is fucked up. Anmäl.


   
SvaraCitera

Anonym4326: Det är inte lönt att jag polisanmäler då det inte kommer leda någonstans, även om det leder till åtal, vem tror man på en 5årigs minne eller 13årigs minne, han kommer knappast att erkänna och eftersom att det inte finns några bevis så lär jag knappast vinna i en rättegång,

det kommer inte ens gå till åtal då han var under 15 år när övergreppet begicks och även om han inte hade varit det är det precis som du säger oerhört svårt att bevisa något efter 10 år, speciellt när ord står mot ord.


   
SvaraCitera