Forumet - 14 År - Vill börja med en sport men vilken?

14 År - Vill börja med en sport men vilken?

1671 1 10
Hej!

Jag är en tjej på 13 år, 14 till hösten. Jag vill börja med någon "sport"/hobby som gör att jag kommer ut en eller ett par gånger i veckan. 

Jag rider redan men funderar på att lägga av eller ta en paus pågrund utav olika skäl.

Jag har testat på några sporter redan så som badminton (inte min grej...) och fotboll. Jag och min kompis vill börja i någonting tillsammans och vi har funderat på att börja i fotboll men kan inte hitta något passande lag eftersom vi är nybörjare och inte vill hoppa in i ett jätte proffsigt lag. 

Andra idéer som har slagit oss är dans (vi är båda ganska bra, och båda har dansat minst en termin fast det inte riktigt var så seriöst som jag vill ha det), skytte (pistol eller båge), eller cheerleading. Vi vill träna och tävla i lag.

Detta med lag känns ganska viktigt så att vi kan få någonting som vi kanske kan träna på och träna tillsammans privat - Alltså att jag och min kompis kan träna på samma sak som exempelvis koreografi. 

Om någon har någon idé på en sport eller har erfarenhet inom någon utav de sporter jag redan har nämnt kan ni väl skriva det. Tack i förhand! 

Inga kommentarer

Tråden har 10 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Motorcross så får du träffa lite trevliga killar också.   Mycket glad