Forumet - 14 tjejer i Kalmar blev sextrakaserade av asylsökande på nyårsaftonen

14 tjejer i Kalmar blev sextrakaserade av asylsökande på nyårsaftonen

1623 1 89
14 tjejer som befann sig i centrala Kalmar på nyårsafton har anmält att de blivit sextrakaserade och "tafsade på" av asylsökande. Polisen förväntar sig betydligt fler anmälningar närmaste dagarna då det av någon märklig anledning finns "ett mörkertal" enl informationsansvarig på Polisen i Kalmar - Johan Bruun.

Sveriges Radio: Två män misstänkta för sexofredande i Kalmar
Polisen har minst fjorton olika målsäganden, unga kvinnor, som ska ha blivit sexuellt ofredade på Larmtorget i Kalmar på nyårsafton. Två män har hittills delgivits misstanke om sexuellt ofredande.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=6340507

Barometern Kalmar: Två misstänkta för Kalmarofredande
Två personer är delgivna misstanke efter ofredanden på Larmtorget. Minst 14 tjejer har blivit utsatta och polisen prioriterar brottet.
http://www.barometern.se/kalmar/tva-misstankta-for-kalmarofredande-2/

Barometern Kalmar: Minst nio tjejer antastade av unga män på nyårsafton
Minst nio tjejer blev trakasserade på Larmtorget under nyårsaftonen och polisen söker nu efter vittnen som kan berätta om händelserna. Barometern har träffat flera drabbade.
http://www.barometern.se/kalmar/man-tafsade-pa-minst-nio-tjejer-pa-nyarsafton/


Vad tycker du som vill att vi ska öka asylmottagandet? Är detta något du tycker är helt ok? Något som vi ska införa som en kultur i Sverige?

Var tycker du som vill att vi ska minska asylmottagndet eller kanke tom vill att vi totalt ska stoppa massinvandringen från Afrika och arabländerna?
Detta är ju dessutom bara toppen av isberget vad gäller asylsökande och andra invandrare som begår vålds och sexualbrott. De flesta fallen tas ju inte upp i media överhuvudtaget. För att inte tala om att exakt samma sak sker i andra länder i Europa med samma typ av invandrare.

Scooby-Doo: Var tycker du som vill att vi ska minska asylmottagndet eller kanke tom vill att vi totalt ska stoppa massinvandringen från Afrika och arabländerna?
Att detta är en av många anledningar till varför invandring från kulturellt avlägsna länder ska vara låg och kontrollerad. Ska vi ta in invandrare från dessa områden ska vi vara säkra på att de har värderingar som överensstämmer med våra.

Spana också in:


Gruvann:
Blev faktiskt förvånad häromdagen när Aftonbladet skrev om händelsen i Köln! 
Ja, jag tror att pressen från alternativa och sociala medier blivit för stort. Tidigare har man gjort allt för att undvika berätta om gärningsmännens bakgrund men i så här stora fall där samtliga stora utländska medier skriver helt öppet om att det är invandrare blir det svårt att dölja det. Man vet att folk tack vare sociala och alternativa medier ändå kommer få reda på det och att det bara gör att de tappar förtroende.

Dock ska det sägas att medierna och även politikerna fortfarande gör allt för att få detta att inte påverka folks bild av invandringen. Brasklappar läggs in i de flesta artiklarna där man intervjuar någon expert som minsann berättar att detta inte har något med invandring att göra och att man är rädd för hur det ska påverka opinionen. Var ju någon tysk politiker som sa att faktumet att folk blir kritiska till invandring efter detta är lika allvarligt som själva händelsen. Det säger ju en hel del om mentaliteten.

Tanken att det kanske faktiskt är helt rimligt att fler blir negativt inställda till invandring efter att tusen invandrade män våldtagit och antastat kvinnor har inte slagit dem ännu.

Niklas: Detta är ju dessutom bara toppen av isberget vad gäller asylsökande och andra invandrare som begår vålds och sexualbrott. De flesta fallen tas ju inte upp i media överhuvudtaget. För att inte tala om att exakt samma sak sker i andra länder i Europa med samma typ av invandrare.

Att detta är en av många anledningar till varför invandring från kulturellt avlägsna länder ska vara låg och kontrollerad. Ska vi ta in invandrare från dessa områden ska vi vara säkra på att de har värderingar som överensstämmer med våra.
Den största religionen i Sverige kommer från Mellanöstern. -.-
Vidrigt att blunda för sånt här och så går folk omkring och tror att, ååh dem är ju så snälla och vill väl. Det stora problemet är att allt för många av dem som kommer hit till Europa inte är dem där snälla som bara vill väl och det är väldigt tragiskt, inte konstigt att folk inte vill ha hit dem.
Fast det värsta är ju att politiker försvar dem och deras dåliga beteende (indirekt) och rättfärdigar deras illgärning.

JAg tycker vi ska ta in färre människor men som det är nu borde vi stänga gränsen och få ordning på de som vi redan har, de har levt i segrade områden i 10-tals år och det kommer inte att kunna lösas på den dag. När det kommer in allt fler människor så förvärras problemet och det blir allt mer ett permanent problem som blir väldigt svårt att bli av med.

S3ON:
Ge ett par exempel. 
Det finns bra statistik från World Value Survey där man kan jämföra länder som Sverige tar emot de flesta invandrarna ifrån eller länder som liknar dessa med just Sverige. Synen på homosexuella, att vara i parförhållande utan att vara gifta, att slå sina fruar, slå sina barn osv.

Sedan finns det också undersökningar som enbart riktar sig till muslimer och då är svaren ännu värre. 
Fruktansvärt att sådant här ska behöva drabba oskyldiga tjejer som ska gå ut och ha roligt på stan på nyårsafon. Nu har ju efter vad jag har hört genom släktingar som bor i regionen Kalmar/Öland även oron spridit sig på de boendena för de ensamkommande "barnen" där både skadegörelse, hot och misshandel skett. 

Bråk på boende – sparkade sönder väggar. Födelsedagsfesten bland de ensamkommande urartade. – Polisen fick lugna ner situationen, säger Thomas Lönnqvist vid Ölandspolisen.
http://www.olandsbladet.se/oland/brak-pa-boende-sparkade-sonder-vaggar/

Så nu har samtliga boenden för dessa ensamkommande sk "barn" fått vakter dygnet runt på varje boende för att hålla ordningen något sånär i chack.

Niklas:
Det finns bra statistik från World Value Survey där man kan jämföra länder som Sverige tar emot de flesta invandrarna ifrån eller länder som liknar dessa med just Sverige. Synen på homosexuella, att vara i parförhållande utan att vara gifta, att slå sina fruar, slå sina barn osv.

Sedan finns det också undersökningar som enbart riktar sig till muslimer och då är svaren ännu värre. 
Mycket glad

Hur ställer du dig till att enbart ta emot kvinnor och barn (riktiga barn) i fortsättningen?