Aviseringar
Rensa alla

12 år och vill skaffa pengar.


Leinzz
Ämnesstartare

Hej jag är 12 år och samlar pengar till ett digitalpiano. Jag lyckades hitta en som kostar 6000kr. Jag behöver mycket mer. Eftersom jag alltid har bytt instrument, så vill varken mamma eller pappa köpa pianot åt mig. Jag sålde min gitarr för 700kr och slösade bort allt på tivoli... Just nu har jag 1500kr. Jag vet liksom inte hur jag kan skaffa pengar. Har ni några tips om hur jag kan skaffa pengar? Sommarjobb är väl bara för dom som är över 13?


   
Citera

Du kan ju alltid göra sysslor i hemmet mot betalning. Så som att diska eller ta ut soporna 🙂  Du kan även fråga dina grannar om du kanske kan rasta deras hund mot en liten peng. 


   
SvaraCitera

Du kan PMa min klient Knegaren för svartjobb. Nej men du kan rasta grannens hundar, sysslor i hemmet mot betalning, sälja grejer? Lycka till vännen 


   
SvaraCitera

Tjongade nyss upp en text med några tips på hur man kan tjäna pengar i sommar om man inte har jobb. Kanske hittar du lite inspiration där. 

http://ungdomar.se/article/sju-tips-pa-hur-du-tjaenar-pengar-i-sommar


   
SvaraCitera

Salj gamla klader/prylar


   
SvaraCitera

Du kan baka något gott och sälja på din gata eller knacka dörr....... 🙂 Det kan man iallafall tjäna lite pengar på. Jag gjorde det,7 kr...... (Men jag sålde världens minsta chokladbollar för typ 3 kr styck.) Sälj stora bullar för 15  istället.


   
SvaraCitera