Aviseringar
Rensa alla

Fackföreningsrepresentant misshandlad och mordhotad av kriminellt gäng p.g.a. konflikt med bemanningsföretag


Ämnesstartare

fan vad hetsiga varulvslegionen tenderar att vara


   
SvaraCitera

Jag kan inte låta bli att hänvisa till Micke Skillts krönika.

SAC har genom hela sin tid som ”fackförbund” nyttjat exakt samma metoder som maffian i 30-talets Chicago, och med det så hävdar jag att SAC har använt sig av hot, trakasserier, skadegörelse, våld och utpressning mot de arbetsgivare SAC ansett agerat felaktigt. Dock har SAC alltid gömt sig bakom sina bundsförvanter i Antifascistisk aktion (AFA) och Revolutionära fronten (RF) när de mer olagliga aktionerna ska gå av stapeln, dessa dubbelanslutna anonyma kämpar har ägnat sig åt att angripa de arbetsgivare som är arbetarklassens svurne fiende – enligt SAC alltså. Och när man inte bekämpat osolidariska arbetsgivare, som har kollektivavtal, så har de SAC-anslutna tillsammans med ovan nämnda organisationer ägnat sig åt att attackera nationella på gator och torg med inte allt för lyckat resultat. Det är alltså rena banditer vi talar om, människor som gömmer sig bakom ett fackförbund för att få sprida hat och våld till befolkningen. Vi talar om militanta organisationer och medlemmar – om de själva får sätta epiteten – som drömmer om våld och kaos, därför blir hela den här händelsen eller ska vi säga avsaknaden av händelser, ironisk och ytterst underhållande.

Men som vi alla vet och lärt oss den hårda vägen, så hinner karma alltid ikapp, det är bara en fråga om tid innan man får en rejäl käftsmäll av karma. Lite som en väckarklocka; ”Hörru, vad fan håller du på med?” Och det var exakt vad som hände här i dagarna när SAC började med sin vanliga terror mot ett bemanningsföretag som drevs och ägdes av en invandrare. Arbetsförhållandena var bedrövliga enligt SAC och de sedvanliga fackliga metoderna påbörjades, något som gick bra till en början. Men det fanns ett smärre detalj man inte hade räknat med, den här gången var företagets ägare bror till en yrkeskriminell som har sina rötter som ledare för invandrargänget Werewolf Legion och helt plötsligt så slog de illegala metoderna tillbaka på SAC. Och det med råge, man fick smaka på tillbakakakan helt enkelt. Men vad hände då?

I början gick förhandlingarna helt okej mellan SAC och företaget, men när SAC sin vana trogen tog steget till kriminella handlingar och började hota samt utpressa företaget så slog det bakut och en hämnd planerades från bekanta till företagaren. SAC bokade en träff för ytterligare ”förhandlingar” eller utpressningar om man så vill, ett möte företagaren inte hade för avsikt att dyka upp på. Senare så trängde sig flera män in hos SAC-medlemmen som hållit i ”förhandlingarna”, hans familj stängdes in i ett annat rum medan männen förklarade på sitt egna vis att karma hunnit ikapp SAC och deras maffiametoder. Det hela avslutades med att SAC-medlemmen ”bötades” med 500 000 kronor, en metod som SAC själv använt sig av vid många tillfällen. Ska man ska vara helt ärlig, så var det en uppgörelse mellan två kriminella organisationer, inte ett angrepp på demokratin som SAC med flera vill göra gällande. Vi kan även konstatera att det var en uppgörelse som SAC gick förlorande ur, så går det när man leker med de tunga pojkarna, något för helgrevolutionärerna att tänka på i framtiden. Så SAC ta det som ett hett tips från livscoachen, det är gratis den här gången.

Givetvis gick SAC:s stormtrupper ut till deras försvar och Revolutionära fronten publicerade en artikel på sin hemsida om det inträffade, en artikel där man namnger organisationen som låg bakom angreppet på deras kamrat och klasskämpe. Organisationen som nämns är precis som jag skriver tidigare Werewolf Legion, en organisation som till mestadels består av invandrare – ironiskt nog. Den underbara massinvandring som de olika bokstavsorganisationerna på vänsterkanten engagerat sig i och kämpat för, visade sin tacksamhet genom att trycka en kniv mot halsen på en av deras förkämpar och sedan delades det ut några rejäla trynstötar.

Det som slog mig när jag läste om händelsen är att SAC, RF och AFA tidigare sagt att de aldrig accepterar en attack på de organisationer som kämpar för arbetarklassen. Med de orden klingande i bakhuvudet så förväntade jag mig en blodig och kraftig motreaktion. Men reaktionen uteblev och så även kraven mot företagaren för de drog SAC-medlemmen tillbaka när han fick smaka på karma. Så frågan jag ställer mig är följande – Är de en samling snackpåsar som talar stort och hållet litet? Givetvis är det så, vilket de flesta av oss nationella kan gå i god för. Helgrevolutionärerna leker radikala och det visar sig i deras oförmåga att offra ett endaste dugg för deras övertygelse, det är en hobby, en dålig ursäkt för att få leva djävulen helt enkelt.

Jag räknar givetvis med att SAC, AFA och RF går till gemensam attack tillsammans med andra kämpar för arbetarklassen mot de arbetarfientliga invandrarna i Werewolf Legion, då dessa begått ett övergrepp mot hela deras värdegrund. Men som jag lärt mig genom åren så kommer de här arbetarklasskämparna bara att vissla oskyldigt och hoppas på att skitstormen ska lägga sig. För det enda man duger till är just att hota och i viss mån slå småpojkar och småflickor på käften i skydd av natten iförd rånarluvor. Så därför lyfter jag på hatten för Werewolf Legion som levererade en underbar tillbakakaka till skrävlarna i de socialistiska leden samt en rejäl portion ironi. Men jag hoppas även att polisen ser till att krossa våra kriminella gäng och att åklagaren senare ska hävda på utvisning för de invandrare som ingår i gängen, då vi varken har råd eller lust att inhysa utländska kriminella element i Sverige. Men det är väl drömmar lika orealistiska som att de rödsvarta klasskämparna ska hålla ord och slå tillbaka – HÅRT – mot arbetarklassens fiender.

Jag kan faktiskt inte hålla mig från att må riktigt bra när dylika händelser dyker upp, för det bevisar det jag alltid sagt. ”Karma är som en bumerang och passar man sig inte så kommer den tillbaka och slår dig på käften”. Jag tror SAC kan gå i god för att det påståendet stämmer mer än väl. Vilket får mig att undra, när är det dags för mig själv att ducka? Nåja, det är ett senare problem som jag löser då, under tiden så jobbar jag på att öka på mitt eget karmakonto. Jag vill ju inte gå samma öde till mötes som SAC.

Så jag väljer att avsluta min något kortare krönika med följande frågor:
Smakade tillbakakakan bittert SAC? Ska ni ser över om era metoder är rätt väg att gå i framtiden? Vart är Revolutionära fronten och Antifascistisk aktion? Skakar Werewolf Legion av rädsla för vedergällning?

”Låt rättvisa skippas, även om det innebär himmelens undergång”

Väl mött

http://www.realisten.se/2012/07/20/sac-fick-smaka-pa-tillbakakakan/


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Rudolf kügersmatter:

Och då måste varje angrepp på politiska representanter vara ett angrepp på alla sympatisörer. jämställer du det dessutom som ett angrepp på hela den fackliga rörelsen så är varje angrepp på något av våra politiska partier ett angrepp mot hela demokratin.

Tycker det är en väldigt stor gradskillnad mellan en person som förhandlar för en grupp människor och för fram direkta krav från dem, och ett politiskt parti vars krav folk sympatiserat med genom att rösta. Det förra är en rejält mycket direktare kommunikation. Men som sagt, jag menar att det är skillnad på fackligt engagemang och partipolitiskt. Fackföreningarna är återigen det enda verkliga skyddet arbetare har för sina rättigheter på både arbetsmarknaden och i övriga samhället.

Rudolf kügersmatter:

Tolkar jag dig korrekt nu när jag säger att du anser att fackanslutna arbetare är mer värda än andra människor?

Nej. Däremot bryr jag mig om vad som händer med dem, men inte särskilt om vad som händer med organiserade fascister. Politik är inte något neutralt. Jag är för de rörelser som gynnar arbetarklassen och mot de rörelser som missgynnar den.

Rudolf kügersmatter:

Efter närmare ett år av att ha ignorerat alla överfall och trakasserier på SD så valde han att ta munnen från bladet och säga till alla representanter där ute att de fick skylla sig själva för sitt politiska engagemang. Om det är en sådan fin statsminister vi har att göra med så kan jag försäkra dig att du kommer att få vänta ett bra tag innan han ens får upp ögonen för något i den här stilen.

Som sagt, jag tycker inte det som hände SD är något att bry sig om. Det som händer fackföreningsrepresentanter är det däremot.

Undefeated:

Jag kan inte låta bli att hänvisa till Micke Skillts krönika.

Spännande att höra vad en nynazist tycker om det hela. Tyvärr innehåller inlägget så mycket faktafel att det bara blir löjligt, men det var väl ganska väntat.


   
SvaraCitera

Rödingajäveln:

Spännande att höra vad en nynazist tycker om det hela. Tyvärr innehåller inlägget så mycket faktafel att det bara blir löjligt, men det var väl ganska väntat.

Spännande att kommunister ständigt kallar alla nazister, men som du sagt själv, du är ju medlem i SUF. Våldsvänstern fick smaka sin egen medicin kort och gott.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Undefeated:

Spännande att kommunister ständigt kallar alla nazister, men som du sagt själv, du är ju medlem i SUF. Våldsvänstern fick smaka sin egen medicin kort och gott.

Nu råkar Mikael Skilt ha varit nästeschef för en av Sveriges få öppna nationalsocialistiska organisationer, Svenska Motståndsrörelsen. Jag skulle säga att det ganska tungt kvalificerar honom som just "nazist" och inget annat.

Jag är medlem i SUF och SAC. Mitt politiska engagemang ligger främst i studier och i det fackliga arbetet. Våldsvänstern vet jag inte riktigt vad det är dock? Jag är inte alls särskilt våldsam av mig.


   
SvaraCitera

Rödingajäveln:

Nu råkar Mikael Skilt ha varit nästeschef för en av Sveriges få öppna nationalsocialistiska organisationer, Svenska Motståndsrörelsen. Jag skulle säga att det ganska tungt kvalificerar honom som just "nazist" och inget annat.Jag är medlem i SUF och SAC. Mitt politiska engagemang ligger främst i studier och i det fackliga arbetet. Våldsvänstern vet jag inte riktigt vad det är dock? Jag är inte alls särskilt våldsam av mig.

Jag antecknar att han har varit nästechef för SMR. Du borde rannsaka dina egna led. Eller hur var det med *** i Göteborg? Aktiv i SUF och aktiv i Antifascistisk aktion. Jag kan ge dig fler namn.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Undefeated:

Jag antecknar att han har varit nästechef för SMR. Du borde rannsaka dina egna led. Eller hur var det med X i Göteborg? Aktiv i SUF och aktiv i Antifascistisk aktion. Jag kan ge dig fler namn.

Jag bryr mig inte om folk i AFA är med i SUF. Jag stödjer AFA:s arbete mot fascister. Han du nämner har jag ingen aning om vem det är, så jag vet inte om det ens stämmer. [zzz]


   
SvaraCitera

Rödingajäveln:

Jag bryr mig inte om folk i AFA är med i SUF. Jag stödjer AFA:s arbete mot fascister. Han du nämner har jag ingen aning om vem det är, så jag vet inte om det ens stämmer.

Varsågod, du kan nu kategorisera dig som våldsvänster. Du försvarar våld mot oliktänkande. Förövrigt vet både du och jag att SUF tillhör i stor del samma personer som är aktiva stenkastare och angående Simon, så är jag säker på att du vet vem det är. Enda skillnaden är att i SUF vill man leka fackliga.

Förövrigt, hur kommer det sig att du blev kommunist? Du ser inga andra problem i samhället än klassklyftorna?


   
SvaraCitera