Aviseringar
Rensa alla

Fasta/detox-kur


Ämnesstartare

Jag tänkte fasta i en vecka/köra detox...

och jag tänkte man kanske måste förebreda sig med laxerande för min kompis fick kramper & fick åka till sjukhuset så jag tänkte att man måste nog få ut bajset så det inte skär sönder tarmarna? jag vet inte så mycket om fasta/detox men jag vill rensa min själ inför julen.

Skriv i tråden eller PM:a mig för att ge mig kloka råd hur man fastar/detoxar utan att få ont i magen/inte få hälsobesvär


   
Citera

[tard]


   
SvaraCitera

Kakao har jag hört ska fungera. Det smakar inte så gott, men du måste fortsätta äta tills du är mätt. Det fungerar inte annars och du får istället motsatt effekt.

Lycka till!


   
SvaraCitera

"detox" är sjukt efterbliven och fullständigt ovetenskapligt. Sluta upp med sånt jävla trams, sålänge du inte är helt jävla efterbliven dvs.


   
SvaraCitera

jag detoxade för typ ett halvår sen. tror jag ska göra det igen. även om det är

k1337oris:

fullständigt ovetenskapligt

så var det skönt!

man ska dricka varmt citronvatten varje morgon. man ska äta/dricka frukt&grönsaksjuicer, frukt, grönsaker, fullkorn, baljväxter, frön, rå mat, groddar, blad, MYCKET vatten, grönt te. fullkornsbulgur, quinoa, dinkel blev typ det mina luncher/middagar var baserade på.

man ska undvika alkohol, bröd, kaffe, svart te, läsk (även light), mjölk, fisk, kött, ägg, socker.

brukar aldrig tro på sån här skit, men jag och min pojkvän slog vad så det bara blev så att jag gjorde det och jag mådde faktiskt bra. kändes fräscht i kroppen på något sätt. [crazy]

sen är ju inte detta något man ska göra i en månad eller så. utan max några dagar! jag gjorde i 4...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera