Aviseringar
Rensa alla

Finns det ett sätt att förklara för en kille vad man känner och fortfarande behålla sin värdighet?


Ämnesstartare

YaBasta:

hångla upp karlen o se vad fan som händer dagen efter...eller knulla han eller va fan du nu vill göra.

uppfattat, ska koka ihop nått till helgen då 🙂


   
SvaraCitera

Iamhere:

uppfattat, ska koka ihop nått till helgen då 🙂

[y]


   
SvaraCitera

Förstår inte logiken i hur man förlorar sin värdighet genom att förklara sina känslor för någon. Att inte stå upp för sina känslor leder väl snarare till det.

Jag har alltid snackat känslor på MSN eller liknande. Eller sms. Sometimes en nitlott, sometimes inte. Våga chansa.


   
SvaraCitera

Fast tror du inte att det där med att hångla upp honom osv, kan göra så att eran vänskap blir väldigt stel? Han kanske inte alls vill och då kanske det bara blir pinsamt för er båda.

Det ända rätta att göra är egentligen att berätta för honom hur du känner och hoppas på det bästa. Och om han inte känner samma för dig som du känner för honom, så får du helt enkelt acceptera det och gå vidare. Förhoppningsvis så kan ni fortfarande vara vänner. Det kommer alltid nya bussar och man ska aldrig vara rädd för att berätta hur man känner. Även om det inte alltid slutar som man vill.


   
SvaraCitera

Känslor har ingenting med minskande värdighet att göra. Om du vill berätta så gör det på ett enkelt och snyggt sätt utan att sätta press på honom. Eller sätt press på honom, om du vill det.

Säg det bara, gör ingen stor grej av det.


   
SvaraCitera

Nintendos BFF:

men annars så måste du ju inte berätta allt rakt ut på en gång. liks hinta om det lite skojsamt bara, om han gillar dig tillbaks kanske han svarar på dom, typ. eller vet inte riktigt hur jag ska förklara, men ah du fattar.

+1


   
SvaraCitera