Aviseringar
Rensa alla

Förbered er för en Global Ekonomisk Kollaps!


Ämnesstartare

Gerald Celente betraktas som en av de främsta trenden prediktorer
i världen. Denna författare av Trends 2000 och Trend Tracking, och
utgivare av trenderna tidningen har ofta gäst på
TV-nyheter och pratprogram show. The New York Post skrev "om
Nostradamus levde idag skulle han få svårt att hålla upp
med Gerald Celente.

Han har gjort sig känd via Soviet kollapsen, kollapsen 08, bankskraschen 01 och kraschen 87 och mycket mer.
http://en.wikipedia.org/wiki/Gerald_Celente

Hur som Helst Gerald Celente säger att om mindre än 3 år så kommer vi att se en global ekonomisk armageddon!

här är klippet


   
Citera
Ämnesstartare

Capelon:

Gerald Celente

precis som alla sånadär idioter så spottar dom ut luddiga svar regelbundet. o när det passar in så vrider man o vänder det så det blir perfekt. bland annat förutspådde han väl oxå en djup ekonomisk back i oktober månad men i överlag gick börsen rejält upp väl?


   
SvaraCitera

Hoppas det blir slutet för kapitalismen en gång för alla! Människan måste förstå att kapitalismen slutat vara progressivt, vi behöver mer demokrati, vi behöver en demokratisk planekonomi och kommunism.


   
SvaraCitera

Självklart har vi inte sett det värsta ännu. Allt prat om att finanskrisen och lågkonjunkturen är över är rent skitprat och det är de som säger det väl medvetna om.
Det alla världens centralbanker hitills har sysslat med är att skjuta katastrofen på framtiden.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag var faktiskt på en föreläsning hos kommunistiska partiet för ett par år sedan där en Marxistisk nationalekonom förutspådde finanskrisen, nu var det ju inte så svårt att lista ut som han sa, dollarn hölls under armarna och usa levde på att trycka dollar. usa hade dessutom skyhöga lån världen över, och detta hade dom som en garanti för att kunna fortsätta att låna mer pengar, för när man väl vill ha tillbaka pengarna så vill man ju inte ha en värdelös valuta.

Han har helt rätt i det han säger, när dollarn krashar kommer detta att innebära en världsomspännande ekonomisk kris som aldrig tidigare skådats.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Slutet för kapitalismen? [rolleyes]

Kapitalism är egentligen inte en ideologi, det är ett grundtillstånd. Kapitalism uppstod den dag människan fick överskott av en vara och kunde byta den mot en annan vara som någon annan hade. Det är grunden för kapitalism, att öka sitt välstånd genom handel. Att kapitalisera det man är bra på att göra.


   
SvaraCitera

herr_nilsson:

Slutet för kapitalismen?

Ja slutet, den är inte progressiv längre. Precis som att feodalism slutade vara progressivt har kapitalismen nu slutat vara progressivt. Då kommer vi naturligt att söka efter ett nytt ekonomiskt system vilket kommer att innebära kommunism.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

asdor:

feodalism slutade vara progressivt

var det någonsin progressivt tycker du?

asdor:

nytt ekonomiskt system vilket kommer att innebära kommunism

Kommunism är inte bara ett ekonomiskt system, det är en ideologi. Planekonomi möjligen, jag tror dig inte, men drömma kan man ju göra...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Detta kommer förhoppningsvis öka "extremismen" i samhället och få folk att rösta på tabu-belagda partier. Nyliberala, kommunistiska och nationalistiska partier kommer att få en boost.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera