Aviseringar
Rensa alla

Förhållande bäst den första tiden?


Ämnesstartare

Suri:

F15

[tard]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

För att dina tuttar börjar hänga mer och mer, så din kille blir mer och mer avtänd av dej[shake]


   
SvaraCitera

Du verkar inte ha det så bra med din pojkvän, har sett ungefär 12079977 trådar om ditt dåliga förhållande. [tard]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Man vänjer sig väl eller nått, man har fått den man ville ha och då kan man slappna av... spänningen verkar försvinna.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Suri:

Men varför är det så att med tiden så slocknar allt ?

enhimmelskdrog:

det gör det ju inte med alla såklart. om allt slocknar efter ett tag så borde man imo göra slut.

Det är inte riktigt så enkelt. I början av ett förhållande är man (förhoppningsvis) jättekär i den andra personen, men den där pirrande känslan kan ju inte sitta i iall oändlighet (kan kan den naturligtvis, men tror inte det hör till vanligheterna). Hur som helst, efter ett tag kan den de där känslorna man hade precs när man träffats licksom tyna bort lite (eller mycket) men det betyder inte nödvändigtvis att man ska göra slut. Man är inte kär hur länge som helst heller. Man kanske slutar känna det där pirret i magen så småningom, men det behövder inte vara nåt fel. Man kan inte vara sådär superlycklig och sväva på små rosa moln i ÅR heller! Det kan man iaf inte räkna med, för i så fall skulle man få byta partner väldigt ofta[bigsmile]


   
SvaraCitera

Det är somsagt klart att det är så i början när allting är nytt och spännande och man kan inte få nog av varandra.

Men när du vart tillsammans ett tag så har du lärt känna personen, du vet vad han gjort tidigare och du vet hur personen i fråga kommer reagera på sakerna du säger/gör. Med tanke på att de här förutsättningarna så försvinner den pirranden känslan du hade på första dejten efter ett tag.

Bara för att den försvinner betyder inte det att man inte tycker om den andra, eller att man inte kan mysa ihop osv.


   
SvaraCitera

Suri:

Ja men varför måste det alltid typ bli så

Allt har sin orsak, men man kanske kommer på med tiden varför det blivit så med sina förhållande och sen kanske kan ändra på sig själv eller hitta någon annan som också vill försöka till det bättre?

Kärlek och vänskap - överhuvudtaget relationer behöver sin vård och uppmärksamhet hela tiden. Kanske inte överdrivet men ja du förstår, bara för att man är ihop så ska man ju inte behöva sluta mysa och göra gulliga saker för att visa sin kärlek.

Tror att det mesta beror på att man tar varandra för givet. Man är "för" trygg med varandra och tillslut känns kanske en relation mer som vänskap än en par- och kärleksrelation. Man måste hela tiden jobba mot att båda ska bli nöjda och få liv i varandras lustar [wink], känslor och allt annat.

Sen så bara för att man är ihop med någon betyder det inte att ens egen personliga utveckling bara stannar av - naturlig utveckling är ju när man pluggar, får jobb, träffar olika människor, byter jobb, följer sina drömmar, reser och sånt och när man väl har någon så kanske sånna saker gör personen mer eller mindre intressant liksom. Sen kommer ju perioden med att köpa hus, skaffa bil/körkort, skaffa barn, bli förälder, tiden då ens barn flytter hemifrån, när man slutar jobba för gott etc. bli mor-farförälder och passa barnbarn.
Det är saker som blåser nytt liv i andras liv liksom, spänannde saker kanske - saker som får fram ens andra personliga sidor som man aldrig sett eller vetat om tidigare ?

Man kan älska varandra - men finns inte den så kallade "glöden" så kan förhållandet dö ut med det också. Jag tror att alla blir bättre och bättre nån gång och lär sig av sina misstag.


   
SvaraCitera

Det är bäst i kulmen såklart, strax innan uppbrottet.

Relationer tar slut av många olika skäl. Sånt som man kan nämna kort är personlighet och beteende, livssituation, balans mellan beroende och självständighet, vardag, ny bekantskapskrets (vänner, ev flirt)..


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera