Aviseringar
Rensa alla

Förvaring av balklänning


Ämnesstartare

Hej! Har precis varit och köpt min balklänning som jag ska ha till Juni. Trodde väl inte riktigt att det skulle vara så lätt, men nu är den äntligen här hemma. När jag kom hem kom jag och tänka på hur man egentligen ska förvara den på bästa sätt. Det handlar ju ändå om ett halvår och jag vill ju inte att den ska bli förstörd 🙂

Så.. Just nu är den i ett platsfodral hängades i en garderob. Började dock läsa lite på internet om att det kan missfärga klänningen och att man ska ha den i en klädpåse av tyg om man ska förvara den under en längre tid. Därför undrar jag, hur gjorde ni, ni som har gått på bal? Tror ni det är någon fara? Borde jag ha den i platspåsen eller ska jag ta ut den? Har ju tyvärr ingen påse gjord av tyg..


   
Citera
Ämnesetiketter
Mandan

När jag köpte min hängde jag bara in den i garderoben i påsen den kom i. Den såg ut som den skulle när den sedan plockades fram. Tror den köptes i november och sedan användes i juni 2011. Den ser likadan ut nu som då. Mörkt skimrande grön för övrigt. Tror därför din klänning borde klara sig.


   
SvaraCitera