Aviseringar
Rensa alla

Gå ensam på bio?


Ämnesstartare

Jag går ofta på själv på bio. Att se biofilm är ju inte en särskilt social aktivitet (KÄFTEN OM DU PRATAR UNDER FILMEN!!!) och jag är inte så förtjust i att diskutera filmen direkt efteråt utan föredrar allt som oftast att smälta den i tystnad ett tag. Jag har dock märkt att det är många som reagerar med förvåning och viss skepsis när de får höra om det. Hur ser ni på saken?


   
Citera
time
 time

Jag kan tänka mig att göra det. Det enda jag vägrar göra själv är att gå på restaurang! Det ser så ledsamt ut. Men jag går sällan på bio nuförtiden, jag stör mig så brutalt på alla som måste smsa och diskutera PRECIS JUST DÅ. Eller folk som tar av sig skorna och sparkar upp fötterna på sätet framför. Jag har blivit sparkad i huvudet två gånger. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

André Vifot Haas: Det är fan det SJUKASTE jag hört! :S

Jag skulle bara känna mig konstig om jag gick ensam på bio. Behöver gå med minst en person, men det brukar alltid vara någon sorts matbit innan också som vi tar del av för att kunna prata också. Att endast åka iväg och kolla på bio och sedan åka hem igen känns rätt lönlöst.


   
SvaraCitera

Gillar allt omkring filmen lika mycket som själva filmtittandet, så för mig känns bio som en social aktivitet ändå. Tycker dock inte att man är konstig om man går själv.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Lav: Att endast åka iväg och kolla på bio och sedan åka hem igen känns rätt lönlöst.

Jag brukar göra det efter jobbet när jag ändå är inne i stan.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag skulle aldrig gå på bio själv för jag tycker inte om film och än mindre bioGalen
Men har gått några gånger med nära och kära som gärna vill se en film.


   
SvaraCitera

André Vifot Haas:

Jag brukar göra det efter jobbet när jag ändå är inne i stan.

Ah, är det en på-vägen-hem-grej kan jag lätt tänka mig att gå själv. De enda gångerna jag går är när jag hajpar en premiär med vännerna, då går man tillsammans och diskuterar ingående efteråt.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

är något jag gör med andra, skulle inte varit värt det att gå själv enligt mig


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

det är ju endast konstigt för att det inte är vanligt att folk gör det. därför skulle de kännas konstigt att göra det då man är en av få som gör det :p


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

time: Men jag går sällan på bio nuförtiden, jag stör mig så brutalt på alla som måste smsa och diskutera PRECIS JUST DÅ. Eller folk som tar av sig skorna och sparkar upp fötterna på sätet framför. Jag har blivit sparkad i huvudet två gånger.

Det låter ju bedrövligt med sparkarna! Lyckligtvis har jag aldrig fått en fot i huvudet. Sms:arna råkar jag dock ut för ibland men då säger jag till och då brukar de sluta.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Edinburgh: Tycker dock inte att man är konstig om man går själv.

Vad fint, tack! Söt


   
SvaraCitera
b1son

går på bio så sällan att d fortf blir lite av 1 speciell grej att gå o se 1 film man sett fram emot länge tsm m 1 buddy elr 1 syskon o så blir d lite tradition av d eftersom ja bara ser filmer som antingen e del av ngn serie elr har 1 viss skådespelare så ne går ej ensam + skulle känna mig skitdum men tkr inte ngn annan som går på bio ensam verkar konstig elr nåt
fattar ju om man gör d om man e stort movie fan så vrf inte


   
SvaraCitera

André Vifot Haas: Låter okej, borde kanske testa

Ja för fan, folk måste lära sig att göra saker på egen mera.


   
SvaraCitera
mwo
 mwo

Går ofta på bio men nästan aldrig ensam. Jag och min kille brukar vilja se samma filmer och därför går vi tillsammans.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Går alltid sj pga har inga vänner att gå med. Rodnar Inte för att det hade gjort saken bättre med tanke på att man ej pratar ändå men aa. Stör mig mer på folk som smaskar popcorn lr prasslar med snacks/godispåsar dock. 🙁

Bli sällan av iaf, enbart när det kommer efterlängtade filmer. Ett par gånger årligen på sin höjd. 
 


   
SvaraCitera