Aviseringar
Rensa alla

Gustav-Jans personliga berättelse


Ämnesstartare

Ursäkta att först skrev denna i aspies tråd men nu skriver jag här i. Hoppas ngn vill läsa.

Det är en historia som jag har kommit på själv den handlar om Gustav-Jan . Gustav-Jan är 30 år han bor med sin fru i en villa. De gillar att kolla på tv, gå till jobbet, sina pärmar att göra bokföring. En dag den 5 januari kommer det en överaskning paket hem till Gustav-Jan och där i finns en hemlighet som är totalt dolt!! Hemligheten kommer förändra hella deras liv dem båda anar ingeting.

Kapitel 2

James och Ana-Maria kände plötsligt en stor smäll i magen. Oooh nej!!! Det var släpkärran som hadde fått pungtering.

Konversation imellan James och Gustav-Jan
Hur skall vi nu fortsätta. Säger Gustav-Jan? Det vet väl inte jag. Okej, men vem vet det då om inte du? Förmordligen ingen. Hurså? Nu går jag ut och sätter på varningstriangeln, så att ingen annan i trafiken skadas av detta miss öde. Lika bra. Morgan blir tröstad och fortsätter till jobbet.

Nu är bärgningsbilen på väg. Det var nämnligen som följande att de hade slarvat med säkerheten. Okej, vid besiktningen den 7 mars så hade man ett reservdäck, men nu mera var det urplockat ur bagagets sortiment.

Jaaag viiiill inte meeer! Ana-Maria fick en snabb panik där inne. Det var en ny sorts bilfärd.

Bärgningsmannen får alarm på bergcentralen
Varning varning! Varning! En bil har fått punktering! Nu är det utryckning! Snabba ryck! Det är en stor fara att de står på vägen och blockerar upp vägen för övrig trafik. Det är många människor som ska till jobbet vid denna tid pungt och därför är det extra viktigt att vi jobbar stenhårt! Kom igen nu teamet!!! Säger teamleader Morgan?

Den stora frågan ska dem hinna i tid. Kommer svar på i uppföljningen. Vi kommer att ha ett kartläggningssamtal med både James och Gustav-Jan i ett senare kapitel. Fortsättning följer.

Kapitel 3

Karaoke-kväll
Den stora Dagen med Stort d var inne. Dem alla samlades utanför skolgården med gympaskorna i höksta hugg. Alla var med. Det var Ana-Sofia, Göran, Margret, Annis, Aurotrea, Elin, Steven, och James. Elin tog Fram sånghäftet: Nu ska jag sjung. för er en sång som jag har skrivit själv som handlar om en händelse. Den handlar om James och hans familj[1]. De har varit ute för en sorglig bilolycka.

Äntligen!!!! James blev super-glad av att någon hade gett uppmärksamhet till honoms miss öde en tidigare dag (bil olyckan i kapitel 2). De andra barnen blev knäpptysta för de undrade vad de har missat. De ville tycka synd om James men något inne i gärnan sa åt dem att fortsätta ignorera mobbooffrrett. James var landets mest ökända person enligt en viss mobbare. Aurotrea viskade en sak till Elin: Umgås inte med honom om du inte vill få dåligt rykte! Ojj oj oj!!! Shitt! Elin hade totalt missat det! Nu förstår ni väl att hon gick in på toaletten och låste in sig.

Steven såg sin Shans att ta över. Goblin Vortex. 😉
Okeeeeej alla barn! Välkomna till karakoke-kväll det är jag Steven som leder den här kvällen! Lyssna nu på mig och gör som jag! Alla i klassen blev impornerade av Stevens snabba ryck. Alla utom James mobbooffrrett. James tänkte på den sorgliga bilolyckan. Varför var det ingen som tyckte synd om honom?! Ingen som brydde sig. Tiden går.

Steven: Nu sjunger vi Johnyy Cash - Ring of fire. alla kan väl rifrängen??? Dem som inte kan lär sig. Kom ihåg att respektera.

Stevens hemliga tanke var att Margret skulle falla pladdaskt, släppa in honom och berätta för ledningscentralen.

Love Is A Burning Thing
And It Makes A Fiery Ring
Bound By Wild Desire
I Fell Into A Ring Of Fire

I Fell Into A Burning Ring Of Fire
I Went Down, Down, Down
And The Flames Went Higher

And It Burns, Burns, Burns
The Ring Of Fire
The Ring Of Fire

The Taste Of Love Is Sweet
When Hearts Like Ours Meet
I Fell For You Like A Child
Oh,But The Fire Went Wild

I Fell Into A Burning Ring Of Fire
I Went Down, Down, Down
And The Flames Went Higher
And It Burns, Burns, Burns
The Ring Of Fire
The Ring Of Fire

Love Is A Burning Thing
And It Makes A Fiery Ring
Bound By Wild Desire
I Fell Into A Ring Of Fire

I Fell Into A Burning Ring Of Fire
I Went Down(down), Down(down), Down(down)
And The Flames Went Higher Higher Higher

I Fell Into A Burning Ring Of Fire
I Went Down(down), Down(down), Down(down)
And The Flames Went Higher Higher Higher

And It Burns
OoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooYaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Fire Colorades. 😉 Dags att gå vidare till lokalen och göra en utvärdering av inledningen. Nu var Steven tottalt slut kört och övergav maktpositionen. Dem alla gick tysta i ett led och ingen ville prata.


   
Citera
Ämnesstartare

Makalöst.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Maktlöst


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Maklöst.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tack. [smile]

Skriver fortsättning senare.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare
Fortsättningen

Kapitel 4 - En sen kväll
Nu var alla trötta efter karaokokvällen. James tog såklart bussen hem. Ni förstår alla exakt varför. När James kom hem stod Gustav-Jan i dörröppningen med en nybakad prinsesstårta. Ååååååååh... James hade ju precis börjat banta. Planerna förstörda ännu en gång. Tottalt trötthet kom över James o han gick in på sitt rum med två medelstora bitar tårta. Det var mycket kogrädde i tårtan. James tog fram sin dagbok o började skriva. Han använde sin nya röda tuschpenna.

Kära dagbok!!!
Pappa fattar ju inget! Han är tottalt idiotiskt! Han gjorde tårta jävlar idiot. I skolan idag har jag blivit mobbad. CP-skola. Skolan suger. Ingen där fattar nåt. Ingen förstår mig. Jag är alltid ensam. Orka!!!!!! Orka!!! Orka!!!! Jälva skitt!!!!! Varför ignorerar alla mej?

Just när James trodde att allt inte kunde bli dåligare kom Ana-Maria in och frågade om han ville ha mer tårta. Ja.. en bit till kan jag väl ta. Han låste nu dörren. James hatade värkligen bästick gätte mycket! Speciellt skedar!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare
Kapitel 5

Idag ska Gustav-Jan kolla på Pingu


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

skitskönt att läsa detta


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Skriver fortsättning sen.

Brk g:

skitskönt att läsa detta

[blush]*slickar dig på kinden*


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

enni:

[blush]*slickar dig på kinden*

du är stört


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Brk g:

du är stört

ja nej ja nej ja nej ja nej ja nej


   
SvaraCitera
Ämnesstartare
Kapitel 6 - På skolgården

Fröken Alexandra har just gått igenom sjukdomar och deras populäraste behandlingsmetoder under en biologilektion.
Jonas: Jag önskar att jag hade Downs syndrom
Alice: Köttbulle
Erica: Det är inte dumt Jonas, jag önskar faktiskt också det ibland
Jonas: Frågan är då bara hur det går till, att utveckla en extra kromosom. Jag tror jag ska göra ett försök imorgon bitti.
Erica: Det låter toppen! "FÅR" Jag vara med? Snälla säg, får jag det? Jonas, du vet att du är en klass 1 förebild.
James[3]: Åhhhhh jävla bögar alla hop, gå och lägg er!!!!!!!!!
Alice: James du vett väl att man blir tottalt gärntvättad av o läsa böcker?

Den stora gåtan Med Stort G - vet James det eller vet inte det. Det har inte avslöjats N.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Du överträffar dig själv gång på gång.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare
Dag 7 kapitel 7

James kombinerar engelskaläxan med dagboksskrivande.

I wish I could sleepp 5000 days in row, everything is so depressing. I want to live but i dont orkar... please ..... i hate school, my teacher Fr. Hujjk is gay bög hora. I will hand in this to her so i will not write about her eny more. I wonder witch grade she will give me. I do my best to fulfill her demands but it's so booring. I can barely open my eyes in the morning becouce I dont orkar.

Yesterday I was on Forrum on the computer. It was OK. Yesterday I wrote in my diary and made pancaces. My father Gustav-Jan I hate him..... he is evil. He seems nice to you but when we are alone he is the most evil person ever. He makes me do things and hates me for everything I am. I am finisc writing now.

James går till slut upp ur sängen och iväg till skolan. Han lämnar in sin läxa och går på svenskalekting, musik och rast. Helt plötsligt kommer fröken Ping-Pong springandes med engelskaläxan i högsta hugg. Jaaaaammeeess!!! Du är ju sjuk! Du mårinte bra! Du måste gå till skolpsykiatrorn. Jag bokar en tid imorgon efter lunch. Faaaan låt mej va då jag gjorde bara som ni sa åt mig!!!! fräser james tbx till horan. Nej James det här är faktiskt en nödsituation och det betyder att du inte har något att säga till om. När det gäller liv och död så måse man göra allt mot sin vilja det är det som har bestämts av kommunfullmäktige. Det är inte jag som säger det det är politikerna.

Nu är det spännande. Kommer James skolka från skolpsykiatrorn eller ska ha svälja sin stolt het o gå dit? Spänningen stiger för varje sikund och snart kommer den stora vändpunkten där alla dör. Jag ska inte avslöja för mycket.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ifall ni vill säga något om texten kan ni göra det. Jag vill veta allt.


   
SvaraCitera