Forumet - Hantera stress

Hantera stress

1067 1 26
Jag hanterar det inte alls, blir bara ett litet nervvrak. Brukar skriva listor över allt jag måste göra, sedan börjar jag gråta när jag kollar på dem. För ett tag sedan blev jag så stressad att jag kastade en tallrik i väggen. Kändes ovärt efteråt.

mvh psycho_girl_98

Spana också in:

Frigör mig från så många onödiga tanke- och känslolager som möjligt genom att stanna upp och acceptera läget. Det känns dumt att vara slav till sin kropp (nej, jag förespråkar inte någon slags dualism nu) och hänga upp sig på saker som för det mesta har noll existentiellt värde. Det finns ingen rationell anledning att fylla nuet - det enda som föreligger - med oro bara för att något skulle kunna hända i framtiden (som däremot inte existerar).
framtidskon:

förlåt för jag måste säga detta dryga men jag har blivit mycket mindre stresskänslig sedan jag slutade röka.


Så säger min mamma också som rökte en gång i tiden. Men jag är för stressad nu för att ta itu med att sluta röka, så det känns som en ond cirkel. [chocked]
Dan_the_ironman:

Jag omvandlar stressen till ångest, WIIIEEEE!!


terrormat:

Jag hanterar det inte alls, blir bara ett litet nervvrak


terrormat:

Brukar skriva listor över allt jag måste göra, sedan börjar jag gråta när jag kollar på dem.


Nintendo:

Jag kryper ner under täcket och låtsats att omvärlden inte existerar. Vilket leder till mer stress eftersom jag förr eller senare måste ta i tu med det som orsakar stressen och det hänger antagligen viktigare efter lite undertäcket-exil.


Typ så. Minus gråtandet. Gråter bara lite när jag kollar på animal cops.
Min pappa brukar säga att jag inte ska ha för många bollar i luften. Kanske är sant.