Aviseringar
Rensa alla

"Har inget emot det men -"


Ämnesstartare

Jag vet att man kanske inte borde bry sig om när folk säger sådana saker , fast ibland så kan det vara svårt (för mig iallafall) att ignorera sånt speciellt om det kommer från en familjemedlem. Jag är ganska trött på att höra det , om dom inte tycker om att man är homo/bi/trans , så kanske dom kan säga det rakt ut , istället för "Har inget emot det" fast det betyder samma sak.


   
Citera
NEMI
 NEMI

en del saker får en tyvärr vänja sig vid Ledsen om en inte har övermänsklig styrka och tålamod..


   
SvaraCitera
mynona

Om du vet att det är den sortens människa du har att göra med, så undvika att ta upp ämnet för att inte sänka ditt humör. Säg att du inte är intresserad av att tala om saken


   
SvaraCitera

"men"-meningar säger sällan trevliga saker. 


   
SvaraCitera

Det mest ironiska jag har hört va när en jag känner sa "har inget emot bögar men tycker dem är ganska äckliga faktiskt" dafuck???


   
SvaraCitera

kan bli lite irriterad på hur vissa bögar pratar


   
SvaraCitera

nä bara för det är bögar kan det aldrig vara nåt fel med dem eller nåt dem gör.


   
SvaraCitera

Säg till, det gör jag. Säg till att "nej tack, inga men, det här är min verklighet och snälla respektera det". Det är egentligen allt som kan behövas för att få tyst på sådana människor. Har du modet kan du ju fortsätta argumentera men det kan vara svårt ibland när dessa personer du pratar med verkar ha satt sig själv i ett översittar-läge, då det kan bli lätt att känna sig nedtryckt.
u can do it <3


   
SvaraCitera