Forumet - Hej, fråga eran mamma

Hej, fråga eran mamma

611 0 76
Min mamma är bortrest så måste låna någons mamma. Kan nån av er fråga sin mamma om man har en kebabrulle som liksom varit varm (såklart) sen lägger den i kylskåpet, kan man värma den och äta den dagen efter? Eller blir man sjuk eftersom den redan varit varm, sen blivit kall sen ska bli varm igen?

Tack på förhand.

Spana också in:

Art deco:

Låt den svalna utanför kylskåpet (så att kylskåpet inte smälter), sedan kan du förvara i kylskåpet ett par dagar.


Det var det jag gjorde. ^^ Också det jag oroade mig över, om jag lägger in den varm kanske det börjar bli bakterier. Tack, pappa.

respons:

De gånger jag får pizza/whatever-mat över så täcker jag med aluminiumfolie och slänger in i kylen, håller ju nästan en vecka. :S


Ah men kebab känns mer magsjuke-grejs. Men ah det är väl chill. Ska äta den.[cool]