Aviseringar
Rensa alla

heja gudrun du är så duktig och smart och vet hur du ska sätta dit rätt personer


SOMBI
Ämnesstartare

df rqp: liten tuva stjälper stor sten i ett stort lass ofta, ja

jag kan inga


   
SvaraCitera

SOMBI: i sverige är det bara INVANDRARE som våldtar och förtrycker kvinnor, hör och häpna.

Är det bara du som sagt. Han undviker frågor lika skickligt som schyman gör hela tiden. Enligt schyman är inte invandrare ens överrepresenterade när det kommer till våldtäkter. Hon som ska vara så påläst.


   
SvaraCitera

df rqp:

liten tuva stjälper stor sten i ett stort lass ofta, ja

Nu vet jag inte riktigt vilket foto jag skall stå på... Hälsingland.


   
SvaraCitera

båda ljuger ju


   
SvaraCitera

Satan vad bra när hon blir förbannad på slutet


   
SvaraCitera

Han är så satans slut i huvudet.


   
SvaraCitera

Trodde det var as som var överrepresenterade bland våldtäkter, men tydligen är det svenskar och invandrare


   
SvaraCitera

Får uppfattningen av att Åkesson tror att en taliban och en icke-svensk man är detsamma.


   
SvaraCitera

Lífþrasir:
Trodde det var as som var överrepresenterade bland våldtäkter, men tydligen är det svenskar och talibaner

så där


   
SvaraCitera
SOMBI
Ämnesstartare

Vehnk:
Är det bara du som sagt. Han undviker frågor lika skickligt som schyman gör hela tiden. Enligt schyman är inte invandrare ens överrepresenterade när det kommer till våldtäkter. Hon som ska vara så påläst.

Även om det är sant eller inte så tycker schyman inte att det är väsentligt i frågan eftersom det ena inte tar ut det andra. Det handlar inte om "vem som är värst" utan vad vi ska göra åt att det förekommer öht. Därför är det onödigt att ens ta upp om det är SVENSKAR eller INVANDRARE som är mest elaka mot kvinnor. 


   
SvaraCitera

jag förstår ej varför han har en bild på en iransk kvinna som straffades för äktenskapsbrott medan de talade om våldtäkter i SVERIGE. kan någon förklara???


   
SvaraCitera

och vad har talibaner, som ett 1 politiskt grupp och ideologi med det hela att göra? 


   
SvaraCitera
SOMBI
Ämnesstartare

kukoxo: kan någon förklara???

för han tycker att det är invandrarnas fel


   
SvaraCitera

SOMBI: Även om det är sant eller inte så tycker schyman inte att det är väsentligt i frågan eftersom det ena inte tar ut det andra. Det handlar inte om "vem som är värst" utan vad vi ska göra åt att det förekommer öht. Därför är det onödigt att ens ta upp om det är SVENSKAR eller INVANDRARE som är mest elaka mot kvinnor.

Om vi ska komma åt ett problem är det inte ärligt att förneka/bortförklara relevant fakta. Dilemmat med (särskilda) invandrargrupper kontra våldsbrott är att de är kraftigt överrepresenterade och en fortsatt inströmmning av dessa grupper skulle öka våldtäkterna bortom våra egna inhemska proportioner.

Att studera invandrare som grupp är minst lika relevant som att överlag studera andra problemgrupper ur brottsammanhang. Annars kan vi sluta använda socioekonomiska förklaringsmallen också när vi ändå i farten.

kukoxo: jag förstår ej varför han har en bild på en iransk kvinna som straffades för äktenskapsbrott medan de talade om våldtäkter i SVERIGE. kan någon förklara???

För att tittare ska få en inblick i vilka kontraster det finns mellan svenska kontra muslimska samhällen, något han var förberedd på att Gudrun inte köpa då hon anser att "det är samma patriarkalt våld som tar sig olika uttryck beroende på hur långt i demokratin vi kommit" eller hur hon formulerade det. Att jämföra svenska män med araber som hon oundvikligt gjorde var en absurditet man som tittare kunde känna igen sig i och med det försvann runt 50% av den potentiella väljarbasen direkt i ett par få meningar.

Grupprunkande feminister kan ju få tycka att hon gjorde jättebra ifrån sig och sanning är att ja, hon är en skicklig retoriker, men hon har det stora problemet att hon är en rabiat feminist och förespråkar en politik som inte går att slätas över av skicklig retorik. Därmed kan hon vinna debatten på plats om man så tycker, men förlorar samtidigt väljare. Jimme lär ha fått fler väljare än Gudrun efter den debatten.


   
SvaraCitera
SOMBI
Ämnesstartare

Vehnk: Om vi ska komma åt ett problem är det inte ärligt att förneka/bortförklara relevant fakta. Dilemmat med (särskilda) invandrargrupper kontra våldsbrott är att de är kraftigt överrepresenterade och en fortsatt inströmmning av dessa grupper skulle öka våldtäkterna bortom våra egna inhemska proportioner.

Att studera invandrare som grupp är minst lika relevant som att överlag studera andra problemgrupper ur brottsammanhang. Annars kan vi sluta använda socioekonomiska förklaringsmallen också när vi ändå i farten

Du finner inget fel med att man i en debatt om våldtäkt direkt börjat separera svenskar och invandrare där en av grupperna blir anklagade och den andra gruppen inte alls? Det handlar inte ens om invandring men självklart blir det en stor fråga när det är någon som inte vill ha invandrare i Sverige, det är ju en perfekt anledning för att få ut dem. Alla ser detta och glömmer helt bort alla andra män som förtrycker kvinnor, det är inte alls lika viktigt eftersom det viktiga är att få ut invandrarna. 
Hela frågan i debatten tappar ju helt sin mening. 


   
SvaraCitera