Aviseringar
Rensa alla

Hinta om homosexualitet?


Ämnesstartare

Okej såhär ligger det till.

Jag har alltid trott att jag varit straight, men detta året så har jag haft homoerotiska drömmar och tankar om min bästa vän som är en kille. Jag är i princip hela dagarna med honom eftersom både han och jag absolut inte har samma intressen som resten i klassen och vi känner varandra väldigt väl. När jag har dessa sexuella tankarna så känns det extremt rätt och att jag sjukt gärna vill göra dem med min vän. Problemet nu är ju att jag inte vet hur jag ska få reda på ifall han känner likadant. Ibland händer det att jag känner att känslorna är lika för honom. Ibland händer det att jag känner lite spänning men då brukar vi skämta bort det. Nu undrar jag hur man på ett diskret sätt kan hinta lite på att man är sugen på han? Jag tänker typ saker man kan säga men ändå skämta bort ifall han blir obekväm.


   
Citera

"No homo" is a good save


   
SvaraCitera

Alltså personligen känner jag att det är jävligt dumt att hålla på med en kompis för om han känner att det inte är rätt kan det bara bli jävligt fel.
Kan du inte tänka dig att hålla på med någon annan som känner som du?


   
SvaraCitera

"Haha visst hade det varit nice om vi hade knullat haha xD"


   
SvaraCitera

Om ni är nära vänner borde du ju veta om han är straight? Börja med att ta upp att du är ntfiken på att testa samma kön. Har han liknande tankar kanske han tar upp dem då.


   
SvaraCitera

Don't shit were you eat. Skaffa grindr istället.


   
SvaraCitera