Aviseringar
Rensa alla

hjälp mig


Ämnesstartare

har du några minuter över och är smart, hjälp mig...

Uppgift 7:Ge exempel på hur vår kommunikation skiljer sig utifrån etniska, kulturella, köns- och socio-ekonomiska olikheter.
Hur vår kommunikation skiljer oss åt utifrån....:
Etniska olikheter:
Kulturella olikheter:
Könsrelaterade olikheter:
Socio-ekonomiska olikheter:


   
Citera

Det finns väldigt bra info om detta på google. Förr i tiden var det så krångligt, man skulle slå upp i uppslagsböcker, låna ännu fler uppslagsböcker som man kanske inte hittade någonting i, vänta tills någon annan var klar med boken man behövde osv. Men visst är det jobbigt att göra saker som är tråkigt, speciellt om man har svårt att koncentrera sig el dyl. Men det är en bra övning detta så försök själv. 

mvh framtida astråkig föräldr


   
SvaraCitera

Se bara till att ha någonting att utgå ifrån, sen försök skriva något om det. Försök t.ex. hitta någon forskning, diskussioner eller utgå helt enkelt från stereotyper. Känns som en uppgift där det är viktigare att resonera och få det att se ut som om man vet vad man snackar om, än att faktiskt hela tiden ha 100% rätt, då det omöjligt kan finnas något strikt facit på frågorna.


   
SvaraCitera

gör läxorna själv med hjälp av familj


   
SvaraCitera

Hur menar du?

Kommer inte ihåg men det är någon skillnad mellan hur kvinnor och män pratar, något med att kvinnor försöker få den de talar med att känna sig delaktig eller något skit.

Arbetarklassen svär och sådant.


   
SvaraCitera