Aviseringar
Rensa alla

Hur ger man?


Ämnesstartare

Den bästa avsugningen ever?[crazy]
Asså jag ska ha sex med en sjukt underbar kille så han ska få sjukt underbart sex[wink][crazy]

Hur gör man?[crazy]


   
Citera
Ämnesetiketter
Ämnesstartare

Första tanken var: Var dig själv och gillar han inte det så är det väl synd.

Men annars, kommunicera med honom och fråga hur han gillar det. Alla gillar inte samma.


   
SvaraCitera
Åtta

Entusiasm räcker långt. [y]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Men asså ska man göra de på nått speciellt sätt eller?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Porrskådisen Jenna Jamesons tio avsugningsbudord
men sen gillar inte alla samma.

1. Håll ögonkontakt; Ner du går ner så håll håret borta från ansiktet och möt hans ögon med stora hondjursögon. Tänk på att män tänder visuellt så se därför till att ge honom en bra show.

2; Börja sakta; Börja med långsamma slick innan du sluter din mun runt hans kuk. Efter cirka 10 minuter, börja massera hans rot med din hand.

3; Använd din hand försiktigt; Ihop med att du smeker honom så "kittla" hans pung. Tvåhandssmekning kan vara fint framförallt ifall dina händer vrider sig åt olika håll medan du kör rytmiskt. Om du känner för mycket friktion gör du fel. Gör om, och använd något att smörja med om nödvändigt.

4; Spotta innan du sväljer; Inte enbart hjälper spott att reducera friktion och verkar som ett naturligt smörjmedel, det är också sexigt för honom. Det bästa sättet att få bra konsistens är att ta kuken långt in (depp throat)
Desto längre ner från strupen ditt saliv kommer ifrån, desto tjockare är salivet.

5; Observera hur han runkar; De flesta killar drar inte planlöst upp och ner när de runkar. Ifall du observerar exakt hur han onanerar, så lär du dig exakt hur han vill ha det. Mestadels är där störtdykningar i hans rörelser. Föreställ dig hur du vill bli lekt, och behandla honom med en liten vrickning med din handled.

6; Använd tungan; När han är inuti din mun så sträck ut din tunga så långt den kommer. Vicka sedan din tunga på undersidan av hans kuk. Det kan till en början orsaka dig kväljningar men din kille kommer skrika herrens namn inom några få sekunder.

7; Använd inte tänderna; De flesta tjejerna omsluter sina läppar runt deras tänder för att skydda mannen. Problemet är att det skapar en hård vall. Använd istället din utsträckta tunga för att skydda mot dina undertänder, och öppna munnen så pass mycket så att dina övertänder är fria.

8; Hedra hans pung; Variation används sällan i porrfilmer eftersom det inte ser bra ut, men det känns underbart. Ta bägge hans pungkullor i din mun och runka av honom samtidigt. Sträck därefter ut din tunga så att du kommer åt partiet mellan hans analhål och pung. Män är ytterst känsliga där.

9; Experimentera mellan att svälja och ta i ansiktet; Jag har aldrig varit med en man som inte uppskattar att ge ansiktssprut. Svälja är även det mycket upphetsande. Fastän sperma smakar gott så blir smaken bättre med en bra diet. Främst om ananas är involverad i dieten.

10; Få inte sperma i ögonen; Inte bara bränner det, men det kan också orsaka dig infektioner. Ifall det inträffar så använd ljummet vatten. Varmt vatten är inte att rekommendera.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Låt bli att skrapa med tänderna så borde det nog gå bra. Övning ger färdighet.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

beror väll helt på vad den du orsakar ev njutning tycker om.


   
SvaraCitera