Jag undrar hur det ska jäsa och hur länge det ska jäsa innan man destilerar det:)
Beror ju på hur starkt du vill ha det, snackar vi 96an eller nöjer du dig med 60%
Om du blandar med två liter t-röd så behöver det inte jäsa alls. Lovar.
När jag var typ 12 hittade jag en artikel om hur man gjorde blåbärsvin! Man skulle jäsa det och så skulle det bli alkohol och jag ba WOOOW!
Gjorde det aldrig dock, det hade säkert smakat piss.
En avlägsen kompis försökte göra eget vin på sånt där koncentrat men det gick förstås åt helvete. Det smakade bara jäst. Vidrigt. Han drack hela flaskan ändå den stolte fan.
Ojdo333:
Jag undrar hur det ska jäsa och hur länge det ska jäsa innan man destilerar det
hur länge det ska jäsa beror ju på vad du har för jäst och hur mkt socker du har. det finns ju turbo jäst som du bara behöver jäsa några dagar typ. sen äre bara att börja destilera 😀
Tråden låst på grund av inaktivitet