Aviseringar
Rensa alla

Hur hantera detta? ._.


Ämnesstartare

Min bästa vän blev för någon månad sen vän med en person vi båda varit vän med tidigare. Jag bröt med personen i fråga eftersom han var... "mindre trevlig", drev en annan av mina vänner att nästan begå självmord, osv. Han bröt med min bästa vän några månader senare.

Jag älskar verkligen min bästa vän. Jag gör det. Men samtidigt är det så jävla jobbigt för mig att hon är vän med honom, för jag mår skit av det, och med tanke på hur de tidigare varit är jag väldigt säker på att de pratar skit om mig bakom ryggen. En del av mig avskyr henne för det här och vill lämna henne. En annan del klarar mig inte utan henne. Hon vägrar lämna honom.

What to do?


   
Citera
Kviq
 Kviq

Umgås med bäste kompis när hon ej umgås med elak kompis?


   
SvaraCitera

Säg EXAKT det där till henne.

K o m m u n i c e r a


   
SvaraCitera

Du får helt enkelt acceptera att hon är vän med honom och försöka sluta tänka på det. Du kan inte styra över vilka hon ska umgås med vid sidan om dig och är det så att du verkligen behöver henne så finns det väl inga alternativ? Bra vänner ska man hålla fast vid annars ångrar man sig sen, och vad jag förstår så har hon inte blivit en sämre vän av att hon umgås med honom lite då och då?

Skulle hon prata skit bakom ryggen på dig är det ju en annan sak men det där ska du nog vara säker på innan du agerar.


   
SvaraCitera

prata med henne. och tycker hon ändå att det är en bra ide så får du acceptera att de umgås med varandra. Det är vad du kan göra


   
SvaraCitera

Så länge hon inte ändras och börjar bete sig konstigt så är det väl inga problem att hon umgås med den elaka kompisen?


   
SvaraCitera