Aviseringar
Rensa alla

Hur kommer Sverige se ut år 2100?


Smilen
Ämnesstartare

Ett nytt sekel har intagit vår tid. Mycket kan säkert ändras och framtiden ligger i våra sinnen.

Tror du på stora förändringar? Jag vill veta era teorier.

Sverige har nog 30 miljoner invånare då.


   
Citera
Smilen
Ämnesstartare

Kommer ni skriva på UM då? Rodnar


   
SvaraCitera

Inte helt otänkbart att terrorister (islamister) har bombat ett gäng kärnkraftverk alt den globala upparbetningsanläggningen i Le Hauge, Frankrike och gjort vår planet så radioaktiv att den inte längre är beboelig. Eller har det tredje världskriget redan brutit ut och kulminerat och gjort jorden obeboelig av den anledningen.

Nej, människan hör inte hemma på jorden. Bättre vi skänker tillbaka vår planet till djurlivet.Det var nog aldrig tänkt från början att människan skulle leva på jorden. 


   
SvaraCitera

109 år, mkt möjligt att jag e vid liv 


   
SvaraCitera
b1son

den viktiga biten ligger väl under vatten då så vem bryr sig


   
SvaraCitera

Jag tror att man kommer hitta liv på annan planet och människor flyttar till Mars.


   
SvaraCitera

riv alla storatäder o gör landsbygd av alltihopa istället 


   
SvaraCitera

sen så blåser vi bort alla på jorden som har en enda tanke på att mörda nån, alla vore lika glada o positiva som Ernst kirsteiger eller hur han stavar


   
SvaraCitera

hehe naa, tror inte nån på UM kommer vara levande då... Möjligtvis nån av de som är typ 12 nu men det är ju inte många UM:are som är 12. Och när de är 96 år tror jag inte att de skulle anse sig själva som ungdomar utan då har de nog flyttat vidare till flashback eller familjeliv... 


   
SvaraCitera

Svenskarna är i minoritet (typ 40% av befolkningen). Svenskar bor i vita områden isolerade ifrån den "nysvenska" befolkningen. Välfärdsstaten är antingen död alternativt väldigt försämrad samt med väldigt höga skatter. landet styrs av en korrupt socialistiskt parti likt Brasilien. Norge och Finland har byggt stängsel kring stora delar av den svenska gränsen och Danmark har permanent gränskontroll kring Öresundsbron. 
Göteborg och Malmö har sedan lång tid tillbaka blivit som Detroit. fattigt, hög kriminalitet, övergivna byggnader (förutom bostäderna som är överfulla). Det har pågår en brain drain där de allra smartaste och skickligaste flyttar utomlands.


   
SvaraCitera

   
SvaraCitera

Jadu , om vi ens jorden överlever tills dess . 


   
SvaraCitera

Smilen:
Kommer du skriva på UM då? Rodnar

Troligtvis inte, då jag antagligen inte ens lever tills 2070.


   
SvaraCitera