Aviseringar
Rensa alla

Hur många ska behöva dö innan samhället slår tillbaka?


Ämnesstartare

De senaste 20 åren har 25 personer blivit mördade av nazister i Sverige - vad man vet om. På detta an man lägga till flera tusen som blivit misshandlade och hotade. Det är vi homosexuella, invandrare, aktivister eller personer som på annat sätt sticker ut som får sätta livet till när psykopatnazister inte vet vart gränsen går. För att jämföra med "vänsterextrema" så har ingen blivit dödad av vänsterextremister sedan andra världskriget i Sverige.

Att ge sig på fascister är inte 100% moraliskt rätt, men det har blivit en nödvändighet. Det har blivit vi ELLER dom. Vi bögar, invandrare, vänstermänniskor, vem som helst som råkar komma på gatan ELLER några psykopatnassar.

Frågan är alltså, hur många fler ska behöva dö innan samhället slår tillbaka så hårt en gång för alla att nazisterna aldrig mer någonsin vågar visa sitt fula tryne i Sverige?
10 till?
100 till?
Eller varför inte låta dom döda 10000 till?
Eller du kanske tycker att det räcker redan nu?

antifa_05.gif


   
Citera
Åtta

25/20 = 1.25. 1.25 döda per år är ju ingenting. Det känns ju betydligt mycket mer vettigt att lägga energi på att spöa upp älgar, i så fall. De står ju för betydligt många fler dödsfall än så - de asen!


   
SvaraCitera

Åtta:

25/20 = 1.25. 1.25 döda per år är ju ingenting

Åtta:

Det känns ju betydligt mycket mer vettigt att lägga energi på att spöa upp älgar, i så fall. De står ju för betydligt många fler dödsfall än så - de asen!

[love]

Tänkte precis samma sak när jag läste hans inlägg [bigsmile][bigsmile]


   
SvaraCitera

De senaste 20 åren har drygt 2000 pers dött i trafikolyckor. Flera tusen har skatads.

Hur många till ska behöva dö innan samhället förbjuder biltrafiken?


   
SvaraCitera

Finns värre saker att oroa sig över. Våldshandlingar från invandrare är ett exempel.


   
SvaraCitera

Varje år dör 4-6 personer av åska.

Hur många till ska behöva dö innan samhället förbjuder åskväder?!

[zzz][zzz]


   
SvaraCitera

HagnestaHill:

10000 till

det låter bra. [y]


   
SvaraCitera

Vad föreslår du?


   
SvaraCitera

25 är några, men det föds fler varje dag.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Personligen föreslår jag att det räcker nu. Bash the fash redan idag.

För att svara på Jonnybravos inlägg:
Visst att invandrare dödar fler än nazister, men det beror på att cirka 12-15% av Sveriges befolkning är invandrare och därför så är det betydligt fler som blir dödade av en större mängd personer. Om man räknar ut antalet mord per 1000 invandrare och per 1000 nazister är det betydligt fler som blir dödade av nassesvinen.

Jag tycker att det är skumt att du generaliserar invandrare som grupp och jämför den med gruppen nazister. Gruppen invandrare är en grupp på cirka 1 miljon och det enda de har gemensamt är att de kommer från ett annat land än Sverige. Gruppen nazister i sverige är knappt mer än 2000, mycket våldsbenägrna psykopater som kallblodigt hänför sig till en ideologi av hat där de som inte passar in får sätta livet till.


   
SvaraCitera

HagnestaHill:

Jag tycker att det är skumt att du generaliserar invandrare som grupp och jämför den med gruppen nazister.

Har inte jämfört. Har ställt den ene mot den andra.


   
SvaraCitera

Den här typen av nazism är knappast något hot i Sverige. Det stora hotet är kostymnazismen som sprider sig i maktens korridorer runtom i Europa.


   
SvaraCitera
Åtta

I Sverige finns ungefär 300000 älgar. Under 2010 skedde 3412 vilt-"olyckor" med älg. 3412/300000 = 0.011. Varje år begår alltså drygt 1.1% av alla älgar mordförsök!

Om din uppgift om högerextremas mordfrekvens och medlemsantal stämmer så begår då alltså 1.25/2000 = 0.000625, eller 0.06% utav dessa högerextrema mord varje år. Skillnaden är enorm!

Älgjakten är en bra början, men Sverige måste börja ta sitt ansvar i kampen mot vår dödlige fiende. 2000 mesiga nazister är knappast ett problem i jämförelse med 300000 500kg-bjässar utan någon respekt för mänskligt liv!


   
SvaraCitera

jag tycker att afa verkar ha situationen under kontroll.


   
SvaraCitera

Åtta:

Älgjakten är en bra början, men Sverige måste börja ta sitt ansvar i kampen mot vår dödlige fiende. 2000 mesiga nazister är knappast ett problem i jämförelse med 300000 500kg-bjässar utan någon respekt för mänskligt liv!

Roligt men dåligt argument. Varför låta bli att bekämpa ett brott för att fler blir offer för ett annat?


   
SvaraCitera